«7 ημέρες με την Μέριλιν» σε Α' τηλεοπτική προβολή ΑΠΟΨΕ στο Star

Σήμερα συμπληρώνονται 53 χρόνια από το θάνατό της

«7 ημέρες με την Μέριλιν» σε Α

53 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της Μέριλιν Μον��όε, του αιώνιου σύμβολου του σεξ. Το Star σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση θα προβάλει απόψε στις 22:10 την ταινία «7 ημέρες με την Μέριλιν».

Το καλοκαίρι του 1956 η Μέριλιν Μονρόε πρωταγωνίστησε στο πλευρό του σερ Λόρενς Ολίβιε στην ταινία «The Prince and the Showgirl». Οι εντάσεις και η προβληματική συνεργασία των δυο σταρ, καταγράφηκαν σαράντα χρόνια αργότερα από τον Κόλιν Κλάρκ στο βιβλίο του “The Prince, the Showgirl and Me”, ο οποίος εκτελούσε χρέη τρίτου βοηθού του Ολίβιε κατά τη διάρκεια παραγωγής της ταινίας.

Από το ημερολόγιο που εξέδωσε όμως έλειπε χρονικά μια εβδομάδα. Τα επόμενα χρόνια ο Κλάρκ κυκλοφόρησε ένα ακόμη βιβλίο με τίτλο “My Week with Marilyn” στο οποίο περιέγραφε τις εμπειρίες του όπως τις έζησε στο πλευρό της αληθινής Μέριλιν, αυτής που ήταν πραγματικά όταν τα φώτα έσβηναν και οι κάμερες σταματούσαν να γυρίζουν.

Η ταινία βασίζεται σε αυτά ακριβώς τα γεγονότα της εβδομάδας που έζησε ο Κλάρκ πλάι στην πιο ποθητή γυναίκα που πέρασε ποτέ από το κινηματογραφικό πανί. Κυρίως στην καθημερινότητα της εκρηκτικής σταρ στη Βρετανία, όταν για λίγο βρέθηκε απαλλαγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας και την αφόρητη λάμψη του Χόλιγουντ.

Πρωταγωνιστές: Μισέλ Γουΐλιαμς, Κένεθ Μπράνα, Έντι Ρεντμέιν, Έμμα Γουότσον, Τζούντι Ντεντς
Σκηνοθεσία: Σάιμον Κέρτις

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top