«Το βουνό» του «Game of Thrones» αναδείχθηκε ο δυνατότερος άνδρας της Ευρώπης! (VIDEO)

ΔΕΙΤΕ τι απίστευτα πράγματα κάνει ο 26χρονος άνδρας με ύψος 2 μέτρα και έξι εκατοστά

«Το βουνό» του «Game of Thrones» αναδείχθηκε ο δυνατότερος άνδρας της Ευρώπης! (VIDEO)

​Το παρατσούκλι «βουνό» («The Mountain») δεν είναι τυχαίο για τον Ισλανδό Χάφθορ Μπιόρνσον, τον 26χρονο ηθοποιό (τεραστίων διαστάσεων), τον οποίο είδαμε στο «Game of Thrones» στον ρόλο του «Κλιγκέιν» να κάνει κομματάκια τόσους και τόσους άνδρες, με αποκορύφωμα την μάχη του με τον πρίγκιπα «Όμπεριν Μαρτέλ» του οποίου έβγαλε τα μάτια!

1538856_583367855101160_9149982936008263237_n.jpg
Μάλιστα στο τέλος του 5ου κύκλου της σειράς, οι παραγωγοί υπονόησαν πως ο «Κλιγκέιν» θα επιστρέψει στον 6ο κύκλο ως… «ζόμπι Βουνό» για να εκδικηθεί για την Σέρσεϊ Λάνιστερ και την ταπείνωση της στο «walk of shame».

rsz_oberyn-vs-the-mountain-970x545.jpg
Μέχρι τότε όμως, ο Χάφθορ Μπιόρνσεν συνεχίζει να μαζεύει τίτλους στην συλλογή του (για την ακρίβεια έχει δεκάδες), αφού αναδείχθηκε ως ο δυνατότερος άνδρας της Ευρώπης, θριαμβεύοντας στον τελευταίο αγώνα που έλαβε χώρα στο Leeds της Μεγάλης Βρετανίας.

o-GOT-570.jpg
Μια ματιά στο video θα σας πείσει για του λόγου το αληθές, καθώς ο 26χρονος δίμετρος άνδρας κάνει απίστευτα πράγματα, διαθέτοντας εξωπραγματική δύναμη. Στο τέλος μάλιστα σκίζει και την μπλούζα του από τον ενθουσιασμό του.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΤΟ ΒΟΥΝΟ» ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε την καριέρα του ως επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, αλλά ένας τραυματισμός στο γόνατο τον ανάγκασε να τερματίσει την πολλά υποσχόμενη καριέρα του.

Έκτοτε άρχισε να παίρνει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς δύναμης, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ, ενώ το 2013 το «Game of Thrones» τον επέλεξε για τον ρόλο του «Βουνού».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top