Το twitter ΤΡΟΛΑΡΕΙ τον Τσίπρα: «δεν είπα ποτέ ότι τα μνημόνια μπορούν να σκιστούν»

«Το μόνο που πήρε ο Τσίπρας από τη διαπραγμάτευση είναι κιλά» γράφουν οι χρήστες

Το twitter ΤΡΟΛΑΡΕΙ τον Τσίπρα: «δεν είπα ποτέ ότι τα μνημόνια μπορούν να σκιστούν»

​«Τρελό» τρολάρισμα έχουν κάνει οι χρήστες του διαδικτύου στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Τετάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»!

Οι χρήστες του Twitter όπως κάνουν πάντα σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο, άλλοτε καυστικό, άλλες φορές περιπαικτικό και κωμικό και ουκ ολίγες τραγελαφικό, όλα όσα είπε στην εκτενή του συνέντευξη ο πρωθυπουργός.

Αυτό όμως που προκάλεσε φρενίτιδα ήταν η ατάκα του πρωθυπουργού ότι «πριν τις εκλογές δεν είπα ότι μπορεί τα Μνημόνια να σκιστούν με ένα νόμο, μην παραπέμπετε σε μια ομιλία μου του 2012, ας αφήσουμε το πλαίσιο αυτό της λαϊκίστικης προσέγγισης».

fghsfj.jpg

«Το μόνο που πήρε ο Τσίπρας από τη διαπραγμάτευση είναι κιλά», «Κοίτα που θα φτάσουμε να ψηφίζο��με ΠΑΣΟΚ για να τιμωρήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ», «Αλέξη ήρεμα με τις κωλοτούμπες, σε βλέπει ο ΓΑΠ και γελά», «Καλά φάγατε το ΣΑΝΟ του 2012 ότι θα έσκιζε τα μνημόνια», είναι λίγα μόνο από τα tweets που κατέκλυσαν το κοινωνικό δίκτυο.

fgjghjghj.jpg

«Στο τέλος οι μόνοι αριστεροί στην Ελλάδα θα είναι οι ψάλτες στην εκκλησία #stokokkino»

«Ο Τσιπρας ειπε στον δημοσιογραφο ότι του λεει επιχειρηματα της αλλης πλευρας.Δεν του εδωσες τις ερωτήσεις γραμμενες Αλεξη? #stokokkino»

«Ο Αλέξης Τσίπρας #stokokkino μας εξηγεί πως πήδηξε 11.000.000 Έλληνες. Σπαλιάρα γατάκι»

tw10_1.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top