Αποκλειστικό star.gr: Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην επίθεση του Μάρκου Σεφερλή

Μπορεί να «τα άκουσε» αλλά συνεχίζει να λέει τα καλύτερα για εκείνον

Αποκλειστικό star.gr: Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην επίθεση του Μάρκου Σεφερλή

Στις διακοπές τον «βρήκαν» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο οι δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ένα μήνα μετά την αυλαία του «Mega με Μία» (όπου είχε πει τα καλύτερα για τον παρουσιαστή), βγήκε σε συνέντευξη του και δήλωσε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι αχάριστος (αν και ευεργετημένος), ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν έκανε προπαγάνδα υπέρ της «απέναντι» εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του star.gr, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όχι μόνο δεν του κρατά κακία, αλλά συνεχίζει να λέει τα καλύτερα για εκείνον όπως τα έλεγε ανέκαθεν, εμμένοντας στα τελευταία λόγια του, όταν το «Mega με Μία» έριχνε τίτλους τέλους σε κλίμα συγκίνησης.

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε συμφωνήσει με τον Μάρκο Σεφερλή πως μετά τον καυγά τους είναι όλα «περασμένα ξεχασμένα», λέγοντας του:

«Πάντα σε εκτιμώ, πάντα σε θαυμάζω, και τα πράγματα είναι όπως τα είπες! Εμένα είναι η 6η μου χρονιά εδώ. Το έκτο τέλος. Τέλος σημαίνει σκοπός. Νομίζω ότι ο σκοπός επετεύχθη. Είναι η μόνη και η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν έχω τι να πω! Σας ευχαριστώ!»

Όσο για το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου; Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, ο παρουσιαστής ανήκει και επίσημα πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και… σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr έχει ξεκινήσει δυναμικά την προετοιμασία για την νέα μεσημεριανή εκπομπή που θα παρουσιάζει με την Μαίρη Συνατσάκη.

Αυτό το διάστημα παράλληλα με τις διακοπές του ετοιμάζει και την σκαλέτα της εκπομπής, ενώ το πρώτο ραντεβού με τους συντελεστές (της εκπομπής) θα γίνει στις 17 Αυγούστου, ώστε να βγει «στον αέρα» όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ρεπορτάζ: Βεργιώτη Χριστίνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top