Οπίσθια στη φόρα:31χρονη τηλεπερσόνα σπάει το Ίντερνετ και μας δείχνει πως είναι… αρετουσάριστα

Η σούπερ σέξι φωτογράφιση της που αφήνει ελάχιστα στην φαντασία-ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ

​Άξια αντικαταστάτρια της εγκυμονούσας αδερφής της αποδείχτηκε η Κλόε Καρντάσιαν. Τώρα που η Κιμ όλο και φουσκώνει με αποτέλεσμα να έχει εγκαταλείψει τις σέξι φωτογραφίσεις, η 31χρονη τηλεπερσόνα συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, ποζάροντας με τα οπίσθια στη φόρα.


Η φωτογράφιση έγινε από τον Στίβεν Γκομίλιον για λογαριασμό του περιοδικού «Complex», και όπως θα παρατηρήσετε είναι πολύ hot.



Φορώντας αθλητικά εσώρουχα, πασαλειμμένη με λάδια και τα σχετικά, η Κλόε ποζάρει στον φακό και μας δείχνει τα πλούσια προσόντα της, ενώ μεταξύ άλλων παραδέχεται πως μπορεί να πήρε διαζύγιο από τον 35χρονο μπασκετμπολίστα Λαμάρ Οντόμ (επειδή έπαιρνε ναρκωτικά και την απατούσε), αλλά της λείπει ακόμα!


Και επειδή φωτογράφιση χωρίς trolls και κριτικές δεν γίνεται, η Κλόε φρόντισε να ανεβάσει στο Instagram της μια φώτο με και χωρίς ρετούς, απαντώντας έτσι σε όσους έσπευσαν να κατηγορήσουν την φωτογράφιση της για υπερβολικό photoshop.


«Αυτή την αφιερώνω σε όλους εσάς που δεν εκτιμάτε τις καθημερινές προπονήσεις που κάνω για να είμαι γυμνασμένη».


Τώρα εσείς αν καταλάβετε ποια από τις δυο έχει υποστεί επεξεργασία και ποια όχι, να μας το πείτε και εμάς, γιατί και οι δυο «πειραγμένες» μας φαίνονται. Μάλλον η Κλόε θα εννοεί πως η δεύτερη είναι… λιγότερο πειραγμένη δεν εξηγείται αλλιώς.

(Αριστερά είναι ρετουσαρισμένη και δεξιά "υποτίθεται" ��ως είναι αρετουσάριστη)