Τζένη Μπαλατσινού: «Η παιδεία μου δεν μου επιτρέπει να προσπερνάω τις ουρές!»

Τι απαντά η παρουσιάστρια

Τζένη Μ��αλατσινού: «Η παιδεία μου δεν μου επιτρέπει να προσπερνάω τις ουρές!»

​Την σιωπή της έσπασε η Τζένη Μπαλατσινού μετά τις φήμες που υπήρξαν ότι εκείνη είχε λεκτικό επεισόδιο σε γνωστό σουπερμάρκετ του Ψυχικού με μια πελάτισσα επειδή η παρουσιάστρια της πήρε την σειρά στην ουρά!

«Έχω κινηθεί νομικά κατά του συγκεκριμένου εντύπου. Όταν μου είπαν ότι γράφτηκε κάτι τέτοιο, γέλασα. Στη συνέχεια, όμως, είδα ότι αυτό πήρε διαστάσεις και έπρεπε να κινηθώ νομικά. Το να είσαι "επώνυμος" αυτή την περίοδο δεν είναι ότι καλύτερο, μετέχεις σε πολλά φαντασιακά "σενάρια" προσώπων, που με τη δύναμη του Τύπου τούς δίνουν, εν γνώσει τους, υπόσταση που δεν έχουν στην πραγματικότητα. Το σίγουρο είναι ότι η παιδεία μου δεν μου επιτρέπει να προσπερνάω τις ουρές. Τα υπόλοιπα στο δικαστήριο».

Η παρουσιάστρια μίλησε και για το αν την φοβίζει το γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει κάτι καυστικό για εκείνη στα social media.

«Δεν με ενοχλεί. Υπάρχει θυμός και η ελευθερία επιτρέπει στον καθένα να εκφράζεται. Αυτά που με ενοχλούν είναι η ανορθογραφία και η βωμολοχία. Όσο συμπαθής και να είσαι, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα διαφωνήσουν μαζί σου. Δηλαδή, η δημοκρατία είναι επιλεκτική»;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top