Έλληνας παρουσιαστής έχει σχέση εδώ και 4 χρόνια και… το κράταγε κρυφό!

Τι είπε για το ερωτικό μυστικό του

Έλληνας παρουσιαστής έχει σχέση εδώ και 4 χρόνια και… το κράταγε κρυφό!

​Το ότι είναι σε σχέση εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, αλλά… το κρατάει κρυφό, εξομολογήθηκε Έλληνας παρουσιαστής!

Η αποκάλυψη έγινε πρώτη φορά στην εκπομπή «ΦΜ Live» του Star, στις 11 Ιουνίου: ο Σάββας Πούμπουρας παραδ��χθηκε ότι δεν είναι single, προσθέτοντας πως η σύντροφός του δεν είναι από το χώρο της showbiz, αλλά και ότι οι παπαράτσι τους έχουν δει μαζί, ωστόσο, σέβονται την επιθυμία του να μην τους απαθανατίσουν.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που διαφημίζουν την προσωπική τους ζωή. Δεν υπάρχει λόγος και, στην τελική, νομίζω πως ούτε και ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει με ποιον άνθρωπο είσαι και τι κάνεις», λέει ο 35χρονος παρουσιαστής σε νέα του συνέντευξη, στο κυπριακό περιοδικό «Down Town».

Μάλιστα, όταν τον ρωτούν ποιο είναι το «μυστικό» για μια μακρόχρονη σχέση, αναφέρει: «εκτός της αγάπης, για μένα το πρώτο πράγμα είναι η απομόνωση του εγωισμού. Πάρκαρε, ρε φίλε, τον εγωισμό σου αλλού, μην τον βάζεις ανάμεσα σε σένα και στον άνθρωπό σου. Έτσι φθείρονται οι σχέσεις και μετά γινόμαστε ξένοι. Όταν αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη, θα δεχτείς τον άλλον όπως ακριβώς είναι. Ξέρεις ποιο λάθος κάνουμε συχνά; Προσπαθούμε, ακόμα και ασυνείδητα, να αλλάξουμε τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει να είναι στο πλευρό μας. Μα, γιατί να το κάνεις αυτό; Αν το κάνεις, σημαίνει ότι δεν θες αυτόν, αλλά κάποιον άλλο που, πολύ απλά, να του μοιάζει, να του φέρνει κάπως. Ε, όχι!».

Δείτε στο βίντεο όσα είχε αποκαλύψει ο Σάββας στο Star για τη σύντροφό του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top