Η Μαρία Γωργιάδου απαντά στις σκληρές αναφορές της Λένας Μαντά για το "Βάλς με 12 Θεούς"

Η κόντρα συνεχίζεται

​Απάντηση στη πρόσφατη συνέντευξη της Λένας Μαντά στο Down Town Κύπρου, δίνει η Μαρία Γεωργιάδου.
Συγκεκριμένα, η συγγραφέας του βιβλίου «Βαλς με 12 θεούς, είχε δηλώσει πως έχει μετανιώσει που έδωσε το βιβλίο της για να γίνει η σειρά «Βαλς με 12 θεούς» και πως θεωρεί πως παραποιήθηκε σε βαθμό κακοποίησης.

Τώρα η Μαρία Γεωργιάδου, βασική σεναριογράφος της σειράς, απάντησε στο TV Έθνος σχετικά με τις σκληρές αναφορές της συγγραφέως.

«Η κυρία Μαντά είχε υπογράψει για όλες τις αλλαγές που έγιναν. Όπως είχα υπογράψει κι εγώ. Δεν θέλω να τα βάλω μαζί της, δεν έχω σκοπό να ανοίξω πόλεμο με κανέναν. Όταν ένα βιβλίο εν γνώση της μπορεί να βγάλει μέχρι τα 18-20 επεισόδια και έβγαλε 250, είναι λογικό να προστεθούν άλλες ιστορίες. Οποιοσδήποτε μπορεί αυτό να το καταλάβει. Από εκεί και πέρα γνωρίζω πως η κυρία Μαντά είχε κάποιες διαφορές με την παραγωγή. Αυτό εμένα δε με αφορά. Έκανα τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα, γνωρίζοντας εξαρχής πως παίρνω το βιβλίο και τους πολύ ωραίους χαρακτήρες ως αφορμή, όμως για να κρατήσει η σειρά 2 χρόνια, πράγμα που η κυρία Μαντά γνώριζε, δεν θα μπορούσα να μην ανοίξω τις ιστορίες. Το «Βαλς» λοιπόν, για να κάνει 250 επεισόδια και να αντέξει ως σειρά 2 χρόνια έπρεπε να ανοίξει τις ιστορίες του.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top