ΦΩΤΟ: έσωσε και βοήθησε μετανάστες στη Λέσβο ο πρωταγωνιστής ξένης σειράς!

Τι λέει ο ίδιος για την αποστολή του με τον ΟΗΕ στη χώρα μας

ΦΩΤΟ: έσωσε και βοήθησε μετανάστες στη Λέσβο ο πρωταγωνιστής ξένης σειράς!

​Το δικό του λιθαράκι στο δράμα που ζουν οι μετανάστες στα νησιά του Αιγαίου έβαλε ο πρωταγωνιστής πασίγνωστης ξένης σειράς, ο οποίος βρέθηκε για δύο ημέρες στη Λέσβο, στο πλαίσιο αποστολής του ΟΗΕ!

Σε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ (UNHCR), αλλά και «ανέβασε» ο ίδιος στα social media, βλέπουμε τον Ντέιβιντ Μόρισεϊ, από τη σειρά «Walking Dead», να βοηθά στην ανακούφιση των προσφύγων, αλλά και στο έργο των ελληνικών Αρχών.

upl55a78f7f57710.jpg

«Αυτή είναι μια νέα ελληνική τραγωδία και έχω σοκαριστεί από όσα βλέπω και τις ιστορίες που μοιράζονται μαζί μου αυτοί οι άνθρωποι. Οι μετανάστες προέρχονται κυρίως από τη Συρία, μετά από ένα επικίνδυνο ταξίδι στη θάλασσα, μέσω Τουρκίας», λέει, στην ιστοσελίδα της UNHCR, ο ηθοποιός.

upl55a78f58e238d.jpg

Ο Μόρισεϊ πήρε μέρος στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης που διεξάγουν οι ελληνικές Αρχές, τις οποίες συγχαίρει για τον αγώνα τους παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα, ενώ τονίζει την ανάγκη όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να αναλάβουν δράση για τους πρόσφυγες, καθώς δεν είναι μόνο θέμα της Ελλάδας.

upl55a78f4f3c00f.jpg

«Σαν πατέρας, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έβλεπα ή θα άκουγα από το 13χρονο παιδί μου αναρωτιέται σε ποιο μέρος του πλανήτη βρίσκεται και αν είναι ασφαλές», συμπληρώνει ο γνωστός πρωταγωνιστής και καταλήγει: «αυτή η κατάσταση δεν είναι μακριά από την υπόλοιπη Ευρώπη. Και πρέπει να αντιμετωπιστεί συλλογικά και η Ελλάδα να υποστηριχθεί! Για μένα, αυτή είναι η πρόκληση της εποχής μας, να αγωνιστούμε για την κρίση μετανάστευσης που “μαστίζει” τη Μεσόγειο».

upl55a78f896600b.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top