Στη Μύκονο η διάσημη blogger Κιάρα Φεράνι-Διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο!

H 28χρονη κερδίζει 16 φορές τον μισθό του Ομπάμα και επέλεξε το «Νησί των Ανέμων» για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Στη Μύκονο η διάσημη blogger Κιάρα Φεράνι-Διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο!

​Την Μύκονο επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Κιάρα Φεράνι!

(Με τους συνεργάτες και τους φίλους της λίγο πριν πετάξουν για Μύκονο)

fe11.jpg
Η διάσημη blogger που κερδίζει… 16 φορές τον μισθό του Μπάρακ Ομπάμα, βρέθηκε στο «Νησί των Ανέμων» και από την στιγμή που πάτησε το πόδι της εκεί, δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram της από τις ομορφιές του, τις οποίες μοιράζεται με τους συνολικά 4.100.000 followers της, κάτι που αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας την δύσκολη περίοδο που περνά.

(Στη Μύκονο)

fe22.jpg
Αν αναρωτιέστε τώρα ποια είναι η Κιάρα Φεράνι, να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για ένα πρώην μοντέλο που εγκατέλειψε τις σπουδές της στην Νομική στο Πανεπιστήμιο Bocconi του Μιλάνου για να ασχοληθεί με την μεγάλη της αγάπη την μόδα!

(Στη Μύκονο)

fe33.jpg
Μέσω του blog της «The Blonde Salad» (που ίδρυσε το 2009), η 28χρονη κατάφερε να κερδίζει σχεδόν… 8 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.

(Στη Μύκονο)

fe44.jpg

Untitled.jpg
Οι μεγάλοι οίκοι μόδας την λατρεύουν, ενώ εκείνη λανσάρει την δική της σειρά παπουτσιών με την επωνυμία της, την οποία πουλά μέσω του blog της. Τα πατούμενα κοστίζουν από 200 ευρώ (το φτηνότερο) έως 500 (plus) ευρώ (το ακριβότερο) εξασφαλίζοντας της έτσι την κύρια πηγή εσόδων!

(Φώτο αρχείου)

spl970724_004.jpg
Να σημειώσουμε πάντως, πως λίγο πριν αναχωρήσει με την ομάδα της για το ελληνικό νησί, ανέβασε στο blog της ένα post με τα ρούχα που προτείνει στις γυναίκες να φορέσουν, σε περίπτωση που κάνουν διακοπές στην Μύκονο.
mykonos pack.jpg

(Φώτο αρχείου)
spl1072376_004.jpg

(Φώτο αρχείου)
spl1075089_010.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top