Μ. Ζαχαρέα για σχέδιο Λαφαζάνη:Σεβαστές οι απόψεις του αλλά γιατί δεν μας τις είπε προεκλογικά;

ΔΕΙΤΕ τι είπε στον "αέρα" του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Μ. Ζαχαρέα για σχέδιο Λαφαζάνη:Σεβαστές οι απόψεις του αλλά γιατί δεν μας τις είπε προεκλογικά;

«Επιστημονική φαντασία ερασιτεχνικού επιπέδου, ούτε καν επιπέδου Χόλιγουντ» χαρακτήρισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Κάτια Μακρή, όπως σας γράψαμε από το star.gr, το σχέδιο του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη για την επιστροφή της χώρας στην δραχμή.

Από την πλευρά της η Μάρα Ζαχαρέα τόνισε πως «οι απόψεις του κ. Λαφαζάνη μπορεί να είναι σεβαστές. Δηλαδή ο ίδιος μπορεί να πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερα να πηγαίναμε στη δραχμή και μάλιστα να γινόταν ένα “ντου” στο Νομισματοκοπείο και στην Τράπεζα της Ελλάδος». Ωστόσο, όπως εξήγησε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star «εδώ υπάρχει ένα κ��νό διότι δεν μας λέει τι θα έπαιρναν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι άνθρωποι είναι και αυτοί και έχουν οικογένειες και παιδιά».

«Τι θα έκαναν εκείνοι;» διερωτήθηκε η Mάρα Ζαχαρέα και πρόσθεσε:

«Αν ο Αλέξης Τσίπρας το γνώριζε γιατί δεν το είπαν προεκλογικά; Εγώ καταλαβαίνω να έλεγαν ότι εμείς θα κάνουμε μια σκληρή διαπραγμάτευση, πιστεύουμε ότι ενδεχομένως να τα καταφέρουμε καλύτερα από την Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ, αν όμως δεν τα καταφέρουμε, να ξέρετε πως το σχέδιό μας είναι η δραχμή και το “ντου” στο Νομισματοκοπείο. Δεν θα έπρεπε να έχουν ειπωθεί όλα αυτά;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top