ΔΕΙΤΕ την αγωγή του Α. Γεωργιάδη στη Γκολεμά για τις βρισιές στο Facebook!

Ραντεβού στα δικαστήρια κλείνουν ο βουλευτής και η τηλεκριτικός

Την αγωγή του Άδωνι Γεωργιάδη παρέλαβε το πρωί της Τρίτης η Ντέ��υ Γκολεμά, μετά την απόφαση του βουλευτή να κινηθεί δικαστικά καθώς η τηλεκριτικός τον «στόλισε» μέσω Διαδικτύου με απρεπείς εκφράσεις!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το επεισόδιο ξέσπασε όταν η Ντέπυ Γκολεμά «έλουσε» τον Άδωνι Γεωργιάδη με βρισιές στα social media, σχολιάζοντας την περίφημη δήλωσή του στην οποία παρομοίασε την Ελλάδα με την Ουκρανία σε περίπτωση χρεοκοπίας, λέγοντας πως φίλος του, του αποκάλυψε ότι όταν η Ουκρανία χρεοκόπησε, κάποιες γυναίκες πήγαιναν, είτε ως παραδουλεύτρες, είτε ως εκδιδόμενες. Ο βουλευτής είχε δώσει διορία έως σήμερα στην τηλεκριτικό για να του ζητήσει συγγνώμη, καθώς, μεταξύ άλλων, τον αποκάλεσε «μ@λάκα του κερατά», «σίχαμα», «καθίκι» και «κατακάθι».

230615155418_8425.jpg

«Ομολογώ ότι με σόκαρε! Δεν μπορώ να πω ψέματα, γιατί η κα. Γκολεμά είναι δημόσιο πρόσωπο. Έχει γραφίδα στο χέρι της, μπορεί να γνωρίζει από τη δουλειά που κάνει τα όρια της κόσμιας κριτικής. Εγώ, γενικώς, δέχομαι πολλή κριτική, αλλά στα δικαστήρια δεν πολυπηγαίνω. Αν πήγαινα στα δικαστήρια για καθετί που λένε για μένα θα ήμουν όλη μέρα στην Ευελπίδων, όμως, στην προκειμένη περίπτωση, η χυδαιότης δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη», είχε δηλώσει, αποκλειστικά στην εκπομπή «Μία» του Star, ο πρώην υπουργός.

Ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Γεωργιάδη, Θάνος Πλεύρης, είχε ήδη καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση, ενώ ακολούθησε η αγωγή, την οποία η κα. Γκολεμά «ανέβασε» στη σελίδα της στο Facebook υπό τη λεζάντα «λάθος ώρα, αλλά μόλις ήρθε! Μην βρίζετε, δε βοηθάτε, η μαρτυρία σας μετράει…».

Θυμίζουμε πως o βουλευτής έχει κάνει γνωστό ότι το ποσό της αγωγής θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ η τηλεκριτικός έχει ανακοινώσει ότι θα προβεί κι εκείνη σε μήνυση.

golemaagogi.jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top