Συνέβη on camera: Εικονολήπτης πέταξε μπουκάλι με νερό στον Τέρενς Κουίκ ενώ έκανε δηλώσεις!

ΔΕΙΤΕ γιατί «τα έβαλε» ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ με τον ρεπόρτερ του Γιώργου Παπαδάκη μετά το περιστατικό

Συνέβη on camera: Εικονολήπτης πέταξε μπουκάλι με νερό στον Τέρενς Κουίκ ενώ έκανε δηλώσεις!

​Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη on camera, την ώρα που ο Τέρενς Κουίκ είχε μόλις φτάσει στην Βουλή και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Όπως θα δείτε και στο video, την ώρα που ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ μιλούσε, ένας εικονολήπτης ξένου δικτύου του πέταξε ένα μπουκάλι!

Το περιστατικό το κατέγραψε η κάμερα, και το είδαμε live καθώς εκείνη την ώρα οι εκπομπές ήταν σε απευθείας σύνδεση με την Βουλή.

Αρχικά ο Τέρενς Κουίκ δεν έδωσε σημασία και μπήκε στη Βουλή. Λίγα λεπτά μετά βγήκε και άρχισε να ��άχνει τον υπεύθυνο για να του ζητήσει εξηγήσεις για την πράξη του αυτή.

Ο ρεπόρτερ του Γιώργου Παπαδάκη θεωρώντας σωστό να τον ρωτήσει τι συνέβη (μιας και το περιστατικό κατεγράφη live), προσπάθησε να του πάρει μερικές δηλώσεις, αλλά ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στο τέλος «τα έβαλε» με τον ρεπόρτερ!

«Βλέπετε κύριε Παπαδάκη ότι και ο δικός σας εδώ πέρα πάει να το κάνει show! Αλλά στην ζωή μας δεν είναι όλα show! Είναι και κάποια σοβαρά πράγματα» δήλωσε ο Κουίκ on camera και στη συνέχεια είπε (στον ρεπόρτερ):

«Να τελειώνουν και κάποιες κινήσεις με τους ξένους συναδέλφους επειδή δεν μπορείτε να τα βρείτε χωροταξικά μεταξύ σας.Αλλά εσύ αγόρι μου είναι κρίμα. Μην υπηρετείς την κίτρινη δημοσιογραφία».»

Αυτά άκουσε ο Γιώργος Παπαδάκης καθώς όλα γίνονταν σε απευθείας σύνδεση και ρώτησε τον ρεπόρτερ του τι ακριβώς συνέβη:

«Ρώτησα τον κύριο Κουίκ ενώ ήμασταν ήδη στον αέρα, ήρθε μπροστά στην κάμερα μας και μας ρώτησε κάτι, έψαχνε ενδεχομένως τον συνάδελφο που πέταξε το μπουκάλι, εμείς έπρεπε να τον ρωτήσουμε τι θέλει… έγινε on camera αυτό» του είπε ο δημοσιογράφος, με τον Γιώργο Παπαδάκη να σχολιάζει το περιστατικό λέγοντας:

«Η είδηση ήταν το γεγονός ότι κατεγράφη από την κάμερα. Είδαμε το μπουκάλι να έρχεται πάνω του. Προφανώς και θα πρέπει να ρωτήσουμε τι συνέβη. Όταν ένας Υπουργός δέχεται ένα μπουκάλι και είναι εκεί πέρα δέκα δημοσιογράφοι και δέκα κάμερες, από κάποιον από εσάς θα προήλθε! Ατυχές γεγονός! Ατυχέστατο!»

Αυτό που τελικά συνέβη, ήταν πως ο εικονολήπτης του ξένου δικτύου δεν είχε στόχο τον Τέρενς Κουίκ αλλά τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που είχαν μπει μπροστά από τον Τέρενς Κουίκ με αποτέλεσμα να μην έχει καλό πλάνο και να εκνευριστεί!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top