Μάρα Ζαχαρέα: «Τα όσα έγιναν στις Βρυξέλλες δεν τιμούν πολλούς Ευρωπαίους»

«Η Γερμανία δεν έδειξε μεγαλείο, έχασε πολιτικό κεφάλαιο και αυτό θα το βρει μπροστά της»

Μάρα Ζαχαρέα: «Τα όσα έγιναν στις Βρυξέλλες δεν τιμούν πολλούς Ευρωπαίους»

Το ολονύχτιο θρίλερ στις Βρυξέλλες και την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών μετά από 17 ώρες διαβουλεύσεων σχολίασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, με αφορμή το ρεπορτάζ του Θάνου Αθανασίου.
Ο ανταποκριτής του Star στις Βρυξέλλες ανέφερε μεταξύ άλλων πως «μόλις ξεκινήσει το πρόγραμμα αμέσως θα εμφανιστεί σε έναν λογαριασμό στο Λουξεμβούργο το ποσό των 10 δις για την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών. Θα είναι το πρώτο από τα ποσά της ανακεφαλοποίησης και προφανώς θα φέρει και σταθεροποίηση στο τραπεζικό σύστημα».

«Ας το ελπίσουμε γιατί δεν ήταν εχθές μία καλή ημέρα για την Ευρώπη�� ανέφερε η Μάρα Ζαχαρέα και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα θα περάσει δύσκολα, οι Έλληνες πολίτες θα περάσουν δύσκολα αλλά τα όσα έγιναν εχθές δεν τιμούν πολλούς Ευρωπαίους και αυτό το είδαμε να γράφεται και να ακούγεται στα μεγαλύτερα ξένα μέσα ενημέρωσης, το είδαμε στο διαδίκτυο, το είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα πρέπει και αυτοί οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορείς να τραβάς συνέχεια το σχοινί γιατί κάποια στιγμή θα σπάσει».

Μάλιστα, όσον αφορά στην Γερμανία, η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια επεσήμανε πως μέσα στο Σαββατοκύριακο «έχασε πολιτικό κεφάλαιο» και πως «αυτό θα το βρει μπροστά της».
«To Spiegel καλούσε προχθές με δημοσίευμά του την Άνγκελα Μέρκελ να δείξει μεγαλείο, αλλά η Γερμανία δεν έδειξε μεγαλείο, έχασε πολιτικό κεφάλαιο και αυτό θα το βρει μπροστά της. Στις μέρες, στους μήνες, στα χρόνια που θα έρθουν γιατί αυτή δεν είναι μια Ευρώπη που θέλει κανένας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top