Πρωταγωνίστρια της σειράς «Δικαίωση» αποκαλύπτει αν παντρεύεται!

Ποιός είναι ο αγαπημένος της και τι λέει για εκείνον

Πρωταγωνίστρια της σειράς «Δικαίωση» αποκαλύπτει αν παντρεύεται!

Το ότι συγκατοικεί με το σύντροφό της εξομολογείται πρωταγωνίστρια της σειράς «Δικαίωση», ενώ μιλά και για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να γίνει μανούλα!

«Αχ, ο σύντροφός μου είναι τόσο σπάνιος… Το επάγγελμά μας είναι τόσο δύσκολο, που πολύ σπάνια υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να σταθεί δίπλα σου. Ο Χρήστος έχει μεγάλη κατανόηση, είναι πάντα στο πλευρό μου», λέει η Κατερίνα Δημητρόγλου.

Η τηλεοπτική Νατάσσα δεν διστάζει να παραδεχθεί πως, τόσο ο καλός της, όσο και η ίδια, ζηλεύουν ο ένας τον άλλον, αλλά και πως τον τελευταίο καιρό μένουν μαζί.

2036_KATERINA_DIMITROGLOY_11052015 (515x800).jpg

«Χαίρομαι πολύ με τους άλλους που αποφασίζουν να παντρευτούν αλλά δεν το σκέφτομαι ακόμα. Στην παρούσα φάση, δεν θα μπορούσα να στηρίξω οικονομικά κάτι τέτοιο, αλλά και γιατί αυτή την περίοδο θέλω να δώσω βάρος στη δουλειά μου, να προχωρήσω κάποια πράγματα και μετά γιατί όχι», απαντά η γοητευτική ηθοποιός όταν την ρωτούν για το ενδεχόμενο να παντρευτεί.

Όσο για το αν θα ήθελε να γίνει μητέρα;
«Έχω δύο ανιψιούς και είμαι πολύ χαρούμενη! Έχω πολύ καλή σχέση με τον αδερφό μου, αλλά λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να τους δω όσο θα ήθελα. Όταν πήγα στο μαιευτήριο να δω τη νύφη μου που γέννησε συγκινήθηκα πολύ και δεν ξέρω αν αυτό προκλήθηκε από τον ερχομό του νέου μωρού, ή από ότι λίγο φαντάζεσαι τον εαυτό σου στη θέση αυτή. Όμως, επειδή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην εποχή μας, δεν το σκέφτομαι ακόμα, αλλά, σίγουρα, θέλω πάρα πολύ θεωρώ ότι η μητρό��ητα είναι δώρο!», αναφέρει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top