Το συγκινητικό μήνυμα του Γρίμπιλα για τα 7 χρόνια ζωής με την καρδιά του Ντουζόν!

Τι έγραψε ο δημοσιογράφος με αφορμή την κυκλοφορία ενός βιβλίου

Το συγκινητικό μήνυμα του Γρίμπιλα για τα 7 χρόνια ζωής με την καρδιά του Ντουζόν!

​Τα επτά χρόνια από τότε που άρχισε να χτυπά στο στήθος του η καρδιά του αδικοχαμένου 20χρονου Ντουζόν Ζάμιτ τίμησε ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας, με αφορμή την κυκλοφορία ενός βιβλίου!

«Λίγες μέρες πριν από την επέτειο των επτά χρόνων που έλαβα το δώρο από τον εικοσάχρονο Ντουζόν. Θεέ μου πόσο γρήγορα περνά ο καιρός. Θεέ μου πόσα έχουν συμβεί. Ακόμα αισθάνομαι πως κοιμάμαι και πως βλέπω όνειρα, εφιάλτες, ξανά όμορφα όνειρα και ξανά τρομερούς εφιάλτες. Στις 26 Αυγούστου, λοιπόν, κυκλοφορεί στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία το βιβλίο μας “Doujon Ηeart” και είμαι βέβαιος πως θα αγγίξει πολλές καρδιές», έγραψε στο Facebook ο δημοσιογράφος, κοινοποιώντας το εξώφυλλο του βιβλίου.

gribilas.jpg
Ήταν 27 Ιουλίου του 2008 όταν ο Αυστραλός Ντουζόν Ζάμιτ, ο οποίος είχε έρθει για διακοπές στη Μύκονο, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη μέση του δρόμου, από τέσσερις υπαλλήλους νυχτερινού κέντρου στο οποίο διασκέδαζε νωρίτερα, με την πρόφαση ότι εκείνος και η παρέα του είχαν κλέψει μια τσάντα. Το πανελλήνιο «πάγωσε», ενώ ο 20χρονος, που έχασε την επαφή με το περιβάλλον μέσα στο ασθενοφόρο, τελικά, δεν ξύπνησε ποτέ, αφού «έσβησε» από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στις 2 Αυγούστου, στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Δίνοντας μάθημα ψυχικής δύναμης και ανθρωπιάς, ο πατέρας του, που ήρθε από την Αυστραλία, άφησε άφωνους τους πάντες, ανακοινώνοντας ότι θα χαρίσει τα όργανά του σε τέσσερις Έλληνες.

δουζονδιπλο.jpg

Την ώρα της τραγωδίας, ο Κώστας Γρίμπιλας έδινε «μάχη», καθώς έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια και περίμενε να βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα. Τελικά, η καρδιά του 20χρονου ήταν εκείνη που του έδωσε ζωή! Παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος στέφθηκε νικητής, δέχθηκε ένα σκληρό χτύπημα της μοίρας, καθώς, περίπου τρία χρόνια μετά τη μεταμόσχευση, «έχασε» το 9 μηνών κοριτσάκι του από σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του…

h1525185.limghandler.jpg
(Ο Κώστας Γρίμπιλας με τον πατέρα του αδικοχαμένου 20χρονου)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top