Άνω κάτω με τον Ζουράρι στο Mega Σαββατοκύριακο: «Βλακώδης ερώτηση! - Δεν ντρέπεστε λίγο;»

Επικράτησε ένταση on air-BINTEO

Άνω κάτω με τον Ζουράρι στο Mega Σαββατοκύριακο: «Βλακώδης ερώτηση! - Δεν ντρέπεστε λίγο;»

Άναψαν τα αίματα στο «Mega Σαββατοκύριακο» ανάμεσα στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Ζουράρι, τους δημοσιογράφους της εκπομπής, Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Μανώλη Αναγωνστάκη, αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής Ιορδάνης Χασαπόπουλος, τον ρώτησε αν θα ψηφίσει τα μέτρα όταν έρθουν στη Βουλή, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απάντησε ότι «θα δούμε».

Τότε ο δημοσιογράφος τον ρώτησε ξανά αν αφήνει δηλαδή ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει τα μέτρα.

«Άκου να σου πω σε μια βλακώδη ερώτηση, υπάρχει πάντα και μια βλακώδης απάντηση. Η δική μου δηλαδή απάντηση θα είναι υποχρεωτικά βλακώδης» του απάντησε ο κ. Ζουράρις και πρόσθεσε: «Το έχω ξαναπεί. Δεν είμαι επιστημονική χαρτορίχτρα. Αυτές οι ερωτήσεις είναι για χαρτορίχτρες. Δεν είναι για επιστημολόγους της πολιτικής θεωρίας όπως είμαι εγώ».

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, όταν στη συζήτηση μπήκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον βουλευτή τον ΑΝΕΛ να του απαν��ά: «Δεν ακούω τώρα. Εγώ μιλάω. Ησυχία!».

Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης τον κάλεσε να κατεβάσει τους τόνους και να σταματήσει να προσβάλλει τους παρευρισκόμενους, δίνοντας… πάσα στον Μανώλη Αναγνωστόπουλο.

«Αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν σας τιμούν καθόλου! Καθόλου! Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του και να κάνει την ερώτηση που θέλει. Κι εμείς μπορούμε να χαρακτηρίζουμε αυτά που λέτε, αλλά είμαστε πολύ προσεκτικοί» είπε ο δημοσιογράφος απευθυνόμενος στον κ. Ζουράρι με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να του απαντά: «Αυτή η κατευθυνομένη δημοσιογραφία είναι καιρός πια να γίνεται πιο σεμνοί».

«Δεν ντρέπεστε λίγο; Μια ερώτηση σας έκανε αν θα ψηφίσετε!» είπε ο δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top