Στάθης Σταυρόπουλος: «δραματικές στιγμές για τη χώρα και την Αριστερά»

Πώς σχολιάζει τις εξελίξεις ο γνωστός σκιτσογράφος

Στάθης Σταυρόπουλος: «δραματικές στιγμές για τη χώρα και την Αριστερά»

​«Είναι μια κατάσταση δραματική για τη χώρα, αλλά και για την Αριστερά», είπε ο γνωστός σκιτσογράφος και αρθρογράφος της «Real News» Στάθης Σταυρόπουλος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, ο κ. Σταυρόπουλος επεσήμανε ότι η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος δείχνει το δραματικό του πράγματος, αλλά και το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε σημείο καμπής.

«Όποιες απώλειες κι αν σημειώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινοβουλευτική διαδικασία, σίγουρα θα έχει κι άλλες απώλειες στο μέλλον διότι η κυβέρνηση φαίνεται πως είναι αναγκασμένη, όχι να πάει απλώς σε μία συμφωνία, αλλά να συρθεί σε μία συμφωνία, που φέρνει την Αριστερά αντιμέτωπη με τον εαυτό της. Η εξέλιξη των πραγμάτων είναι εντελώς αντίθετη από τις ελπίδες που είχαν όλο αυτό το διάστημα και ιδιαιτέρως την αύρα που διαμορφώθηκε μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος», συνέχισε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στις ελληνικές προτάσεις, ο κ. Σταυρόπουλος υποστήριξε πως «η μόνη ελπίδα για να μπορέσει να συνεχίσει η Αριστερά να κυβερνάει είναι να υπάρξει μία θετική αντιστοιχία σε μία καταστροφική έως τώρα συμφωνία, που οδηγεί και πάλι τη χώρα στα μέτρα λιτότητας και την ύφεση για λόγους ακατανόητους. Αυτό θα φανεί από το τι θα γίνει με το χρέος, αλλά και από τους αναπτυξιακούς πόρους που θα μπορέσει να εξασφαλίσει η κυβέρνηση εκτός του μνημονιακού πλαισίου», ενώ εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κοινοβουλευτικές απώλειες, αλλά και ότι σύντομα θα γίνει ανασχηματισμός.

Δείτε στο βίντεο το σχόλιο του γνωστού σκιτσογράφος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top