Η πληροφορία που έκανε την Μ.Ζαχαρέα να πει στον Τ.Τέλλογλου: «Εύχομαι να μην επιβεβαιωθείς»

ΔΕΙΤΕ πως σχολίασε πηγές του δημοσιογράφου που υποστηρίζουν ότι ίσως να μην υπάρξει λύση ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο επειδή προκαλεί εμπλοκή η Γερμανία!

Η πληροφορία που έκανε την Μ.Ζαχαρέα να πει στον Τ.Τέλλογλου: «Εύχομαι να μην επιβεβαιωθείς»

​Την εμπλοκή που φέρονται να δημιουργούν οι Γερμανοί ώστε να δοθεί επιτέλους μια λύση για την Ελλάδα, σχολίασε η Μάρα Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Αφορμή στάθηκαν οι πληροφορίες του Τάσου Τέλλογλου, ο οποίος αποκάλυψε πως «υπάλληλοι του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών έχουν την εντολή μέσα στο Σαββατοκύριακο να μπλοκάρουν μια λύση για την Ελλάδα διότι θεωρούν ότι η Ελλάδα προσπαθεί με μέτρα που αφορούσαν την ��ροηγούμενη αξιολόγηση, να πάρει 53 δις. Βασικά γίνεται ένα παζάρι του τύπου “βάλτε παραπάνω”. Γι΄αυτό και αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι αρκετά μακρύ, και πιθανότατα να μην υπάρξει λύση. Σε αυτή την περίπτωση θα πάμε και την επόμενη εβδομάδα. Καταρχάς η κυρία Μέρκελ έχει πρόβλημα με την κοινοβουλευτική της ομάδα η οποία δεν εμπιστεύεται την ελληνική κυβέρνηση. Η κυρία Μέρκελ θα θελήσει να δώσει λύση στη Σύνοδο Κορυφής και καλά πληροφορημένες πηγές από το Βερολίνο λένε πως το πιθανότερο είναι να μην βρεθεί λύση αυτό το Σαββατοκύριακο».

Ακούγοντας τα παραπάνω, η Μάρα Ζαχαρέα είπε:

«Τάσο παρότι ξέρω ότι έχεις πάντοτε εξαιρετικό ρεπορτάζ, ειλικρινά εύχομαι αυτή τη φορά να μην επιβεβαιωθείς, διότι η Ελλάδα έχει κάνει πάρα πολλά βήματα συμβιβασμού. Ήδη αυτά τα οποία προτείνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ έξω από τις κόκκινες γραμμές τους, οι εταίροι είναι ήδη θετικοί, και αν όλο αυτό το μπλοκάρει η Γερμανία, θα είναι –λυπούμαι να το πω- ένα πολύ μελανό στίγμα στην ηγεσία της Άνγκελα Μέρκελ και συνολικά στην ιστορία της Γερμανίας. Δυο φορές, με δυο πολέμους, η Γερμανία έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην Ευρώπη, και αυτή την φορά πάει να κάνει έναν οικονομικό πόλεμο! Θέλω να ελπίζω ότι ο κύριος Σόιμπλε –και λέω ειδικά τον κύριο Σόιμπλε διότι ξέρω ότι θα τον έχει πάρει εκτάκτως μαζί της η Άνγκελα Μέρκελ στην Σύνοδο Κορυφής, και αυτό κάτι δείχνει,-θέλω λοιπόν έστω και την τελευταία στιγμή να ελπίζω, ότι θα επικρατήσει μέσα στο κεφάλι του η λογική!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top