Βραδιά πρεμιέρας στο Star: «Η Εξιλέωση», σε πρώτη προβολή!

Μη χάσετε τη βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ταινία, στις 22:10

​Μία πολεμική, δραματική ταινία, βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, την «Εξιλέωση», μεταδίδει απόψε, στις 22:10, το Star, σε πρώτη προβολή!



Αγγλία, καλοκαίρι 1935, λίγο πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η 13χρονη Βριόνη Τάλις και η οικογένειά της ζουν με πολυτέλεια στην έπαυλή τους. Κάποιο Σαββατοκύριακο, που είναι συγκεντρωμένη όλη η οικογένεια, η αποπνικτική ζέστη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να εκδηλωθούν κρυμμένα από καιρό πάθη. Η Βριόνη παρακολουθεί το φλερτ που αναπτύσσεται ανάμεσα στον γιο του οικονόμου του σπιτιού τους, τον Ρόμπι, και την αδελφή της, τη Σεσίλια, και παιδιάστικα το παρερμηνεύει.

Η ζωή όλων ανατρέπεται όταν κατηγορεί άδικα τον εραστή της αδελφής της για ένα αποτρόπαιο έγκλημα, που δεν έχει διαπράξει. Αν ζητήσει συγχώρηση από αυτούς που πλήγωσε, η εξιλέωση θα της δοθεί ή θα πρέπει να μεταφέρει για πάντα το σταυρό του μαρτυρίου της; Οι συνέπειες αυτής της άδικης κατηγορίας θα αλλάξουν δραματικά τις ζωές όλων…



Η ταινία βασίζεται στο πολυβραβευμένο ομώνυμο βιβλίο του Ίαν Μακ Γιούαν, ενώ κέρδισε Όσκαρ στην κατηγορία «Καλύτερη Μουσική Επένδυση» και δύο Χρυσές Σφαίρες στις κατηγορίες «Καλύτερη Ταινία», «Καλύτερη Μουσική Επένδυση».

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζο Ράιτ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Κίρα Νάιτλι, Τζέιμς Μακ Άβοι, Μπρέντα Μπλέθιν, Χάριετ Γουόλτερ, Βανέσα Ρ��ντγκρεϊβ

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!