Αρναούτογλου,Λιανός και Κωστάκη έγραψαν τραγούδια για τα ΑΤΜ,τον Βαρουφάκη και τον έρπη Τσίπρα

Κάντε κλικ στο video και… ακούστε τα!

Αρναούτογλου,Λιανός και Κωστάκη έγραψαν τραγούδια για τα ΑΤΜ,τον Βαρουφάκη και τον έρπη Τσίπρα

​Από την επικαιρότητα και το κλίμα των ημερών εμπνεύστηκαν ο Γιώργος Λιανός, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ράνια Κωστάκη, γράφοντας τραγούδια για τον Αλέξη Τσίπρα, τον Γιάνη Βαρουφάκη και τις ουρές στα ΑΤΜ.

Ο Γιώργος Λιανός για τις ουρές στα ΑΤΜ α λα… Παντελής Παντελίδης:

«Διαβάζω στο insta όσα μου έστελνες DM. Kαι ξαφνικά σε βλέπω με άλλον στο ΑΤΜ να βάζει άτσαλα την κάρτα στη σχισμή σου. Κι είπα θυμήσου, θυμήσου πως τη βγάζαμε με 10 ευρώ. Συνταξιούχοι να με βρίζουν που αργώ. Εγώ μπιφτέκι και εσύ πάντα παγωτό. Η σχέση μας ήταν σωστή ήταν μοιραία. Με 10 ευρώ θα τρώγαμε και οι δυο κεφτέδες στο ΙΚΕΑ όμως προτίμησες να υποτιμηθείς. Γι΄αυτό σου φώναζα να πας να υποτιμηθείς…! Πήγες για 60 όμως σου έδωσε 50, γιατί είχαν πάρει λένε όλα τα 20άρια και εσύ με έπαιξες, με έχασες στα ζάρια. Και ήταν σαν να είχες χάσει 10 ευρώ».

Ο Γιώργος Λιανός σε ένα τραγούδι δια χειρός Γρηγόρη Αρναούτογλου, ως άλλος Βασίλης Καρράς αφιερώνει τραγούδι στον Γιάνη Βαρουφάκη:

«Έβρεχε πολύ μα δεν φοβήθηκα, φόρεσα παντόφλες και ξεντύθηκα, πήρα δρόμους, λεωφόρους και στενά ΑΤΜ, γεμάτο όμως δεν βρίσκω πουθενά. Μου έμειναν 4 ευρώ για να πληρώσω. Σπρώχνω το παπάκι, θεέ μου θα ιδρώσω! Θέλω να σε βρω, θέλω να σε βρω, πόσο μου λείπεις πόσο! Γίνανε τα νεύρα μου τσατάλια. Με βλέπω στον καθρέφτη, είμαι χάλια. Άρχισα να μοιάζω πια τον Βαρουφάκη, ΩΧ! Μου κλέψανε το μηχανάκι! Μου έμειναν 4 ευρώ, 4 ευρώ για να πληρώσω! Μου μείναν τα βρακιά, τα βρακιά για να απλώσω! Κοίτα βροχή που ρίχνει έξω που να είσαι, σε ποια ουρά σε ποιο ΑΤΜ, τώρα αγνοείσαι».

Τέλος, η Ράνια Κωστάκη έκανε μια πιο… έντεχνη προσέγγιση πάλι δια… φωνής Γιώργου Λιανού:

«Εσύ όμως στο ΑΤΜ τα πίνεις και το 10άρικο που θέλω δεν μου δίνεις. Τσιγκούνα πάντα ήσουν και σαν τον Τσίπρα με συστήνεις. Και από την στεναχώρια μου έρπη στα χείλια με γεμίζεις!»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ VIDEO!



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top