Απίστευτη «καταγγελία» από το Bloomberg: Ρεπόρτερ χρεώθηκε σε... δραχμές από ξενοδοχείο

«Ιδού η πρώτη εμφάνιση της νέας ελληνικής δραχμής» γράφει σε άρθρο του

Απίστευτη «καταγγελία» από το Bloomberg: Ρεπόρτερ χρεώθηκε σε... δραχμές από ξενοδοχείο

Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται απεσταλμένος του πρακτορείου Bloomberg στην Αθήνα χρεώθηκε σε… «δραχμές» από το ξενοδοχείο Hilton. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το πρακτορείο ειδήσεων!

«Κυρίες και Κύριοι, ιδού η πρώτη εμφάνιση της νέας ελληνικής δραχμής», γράφει στο άρθρο του το Bloomberg, για το μυστηριώδες λάθος που έκανε την εμφάνισή του σε απόδειξη του κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών.

Στο διάστημα μεταξύ 28 Απριλίου και 4 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Hilton, οι συναλλαγές που εμφανίστηκαν στην πιστωτική κάρτα του δημοσιογράφου Mehul Shrivastava αναφέρονται σε... «ι��οτιμία δραχμής».

Η ανεξήγητη «νομισματική αλλαγή» στη χρέωση προκάλεσε αίσθηση τόσο στον ίδιο όσο και στους συναδέλφους του, στους οποίους την έδειξε.

Μάλιστα, τα 241,04 δολάρια μεταφράζονταν σε 217,21 «δραχμές», κάτι που θα σήμαινε πως η ισοτιμία δραχμής / ευρώ θα ήταν 1:1, κάτι το οποίο είναι απίθανο να συνέβαινε στην περίπτωση που η Ελλάδα επέστρεφε στο εθνικό νόμισμα.

26a0b121-0553-498c-9a87-0347df3217eb.jpg
Από την πλευρά του εκπρόσωπος της αλυσίδας Hilton δήλωσε ότι η χρέωση στο ξενοδοχείο των Αθηνών έγινε κανονικά σε ευρώ και όχι σε δραχμές.

Όσο μυστηριώδης ήταν η εμφάνιση της δραχμής στην απόδειξη της χρέωσης, άλλο τόσο ήταν και η εξαφάνισή της, αφού λίγα 24ωρα μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε, η απόδειξη πήρε την φυσιολογική μορφή της, δηλαδή σε ευρώ.

drachmas-bloomberg-2-730x282.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top