Η «Τροία» απόψε στο Star!

Μη χάσετε το κινηματογραφικό ιστορικό υπερθέαμα, στις 22:10

Η «Τροία» απόψε στο Star!

​Το επιβλητικό ιστορικό έπος του Βόλφγκανγκ Πίτερσεν, βασισμένο στην Ιλιάδα του Ομήρου, την «Τροία», μεταδίδει απόψε, στις 22:10, το Star!

Με πρωταγωνιστές τους Μπραvτ Πιτ, Έρικ Μπάνα, Ορλάντο Μπλουμ, Νταϊάν Κρούγκερ, Μπράιαν Κοξ, Σον Μπιν, Μπρένταν Γκλίζον και Πίτερ Ο’ Τουλ, η ταινία μας ταξιδεύει στο 1.250 π.Χ..

Ο Πάρις, γιος του Πριάμου, βασιλιά της Τροίας, πείθει την Ελένη, να εγκαταλείψει τον σύζυγό της και βασιλιά της Σπάρτης Μενέλαο και να τον ακολουθήσει στην πατρίδα του. Όταν ο Μενέλαος μαθαίνει για το συμβάν, ζητά τη βοήθεια του αδελφού του Αγαμέμνονα, βασιλιά των Μυκηνών, για να επιτεθεί στην Τροία με σκοπό να πάρει πίσω τη σύζυγό του.

Ο Αγαμέμνονας, που βλέπει πως αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να επεκτείνει την εδαφική του κυριαρχία, οργανώνει την εκστρατεία: 1.000 πλοία μεταφέρουν 50.000 Έλληνες στρατιώτες, που τελικά στρατοπεδεύουν έξω από την Τροία.

Ο Πρίαμος αναθέτει την οργάνωση της άμυνας της πόλης στον χαρισματικό Έκτορα και οι Τρώες, λαός αήττητος μέχρι τότε, ανθίστανται σθεναρά όμως ο Αγαμέμνονας έχει στο πλευρό του έναν πανίσχυρο σύμμαχο: τον Αχιλλέα, έναν ημίθεο, μια «πολεμική μηχανή», που η παρουσία του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση αυτού του πολέμου...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top