Στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ εννέα δημοσιογράφοι

Διώκονται για «μεροληπτική θέση» στο δημοψήφισμα

Στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ εννέα δημοσιογράφοι

​Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της ΕΣΗΕΑ να παραπέμψει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εννέα δημοσιογράφους, για «μεροληπτική θέση» κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος. Μέσω Facebook, ο Σταμάτης Μαλέλης διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να τον φιμώσουν.

Mετά από μια συνεδρίαση σε πολύ υψηλούς τόνους, με αντεγκλήσεις και διαμαρτυρίες, το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία να ασκηθούν διώξεις στους Όλγα Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη, Μαρία Σαράφογλου και Μανώλη Καψή από το Mega, Σταμάτη Μαλέλη και Νίκο Κονιτόπουλο (αρχισυντάκτης της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ), Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου από τον ΣΚΑΙ και Μαρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1.

Η συνεδρίαση ήταν θυελλώδης με πρωτοφανείς κατηγορίες εναντίον των ανωτέρω δημοσιογράφων, που κατηγορήθηκαν ακόμα και ότι πρωτοστάτησαν σε μαζική επιχείρηση τρομοκράτησης των πολιτών. Μάλιστα, η απόφαση του Συμβουλίου ήρθε σε συνέχεια δηλώσεων κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης, αλλά και της προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας μετά από πιέσεις του ΕΣΡ για να διαπιστωθεί αν ορισμένα κανάλια και δημοσιογράφοι παραβίασαν την εκλογική νομοθεσία.

«Προς τα διάφορα καθεστωτικά κομματόσκυλα. Δεν πρόκειται να με φιμώσετε ότι και να κάνετε. Δεν τα κατάφερε καμία εξουσία δεν θα τα καταφέρετε και εσείς. Έχουμε μία τεράστια διαφορά. Δούλεψα σε όλη μου τη ζωή την ώρα που ζεσταίνατε τις κομματικές σας καρέκλες. Χάνετε το χρόνο σας με τις απειλές. Δεν μασάω. Όποιοι θέλετε με επιχειρήματα εδώ είμαι!», σχολίασε ο Σταμάτης Μαλέλης μέσω της σελίδας του στο Facebook.

malelis.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top