To «χώσιμο» της Μάρας Ζαχαρέα στην ηγέτιδα της Λιθουανίας που έβρισε την Ελλάδα!

Πώς η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star την έβαλε στη θέση της

​Στη θέση της έβαλε την ηγέτιδα της Λιθουανίας η Μάρα Ζαχαρέα, απαντώνας σε έντονο ύφος στις «βολές» που εξαπέλυσε εναντίον της Ελλάδας, προσερχόμενη στη Σύνοδο Κορυφής.

«Η ελληνική κυβέρνηση ξέρει ή δεν ξέρει τι θέλει, ή υπάρχει κάτι που δεν θέλει να ξέρει ή μήπως τζογάρει;… Πώς θα διαπραγματευτούμε με κάποιον που λέει ψέματα, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αυτό είναι το δίλημμα», είπε, μεταξύ άλλων, η Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, αποκαλώντας τον Αλέξη Τσίπρα ψεύτη, ενώ πρόσθεσε πως η Ευρώπη μπορεί να βρει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αλλά «χρειάζονται δύο πλευρές να συνομιλήσουν, να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον».

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ με τις δηλώσεις των Ευρωπαίων ηγετών, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star «τα έχωσε» στη Λιθουανή πολιτικό, αναφέροντας: «είναι άθλια η στάση της συγκεκριμένης κυρίας, γιατί η Ελλάδα έδωσε “μάχη” για να μπει η Λιθουανία στην Ευρώπη και να μπορεί αυτή η κυρία τώρα να μας βρίζει. Ντροπή της!».

Δείτε στο βίντεο τη δήλωση της προέδρου και το σχόλιο της Μάρας Ζαχαρέα