To «χώσιμο» της Μάρας Ζαχαρέα στην ηγέτιδα της Λιθουανίας που έβρισε την Ελλάδα!

Πώς η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star την έβαλε στη θέση της

To «χώσιμο» της Μάρας Ζαχαρέα στην ηγέτιδα της Λιθουανίας που έβρισε την Ελλάδα!

​Στη θέση της έβαλε την ηγέτιδα της Λιθουανίας η Μάρα Ζαχαρέα, απαντώνας σε έντονο ύφος στις «βολές» που εξαπέλυσε εναντίον της Ελλάδας, προσερχόμενη στη Σύνοδο Κορυφής.

«Η ελληνική κυβέρνηση ξέρει ή δεν ξέρει τι θέλει, ή υπάρχει κάτι που δεν θέλει να ξέρει ή μήπως τζογάρει;… Πώς θα διαπραγματευτούμε με κάποιον που λέει ψέματα, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αυτό είναι το δίλημμα», είπε, μεταξύ άλλων, η Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, αποκαλώντας τον Αλέξη Τσίπρα ψεύτη, ενώ πρόσθεσε πως η Ευρώπη μπορεί να βρει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αλλά «χρειάζονται δύο πλευρές να συνομιλήσουν, να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον».

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ με τις δηλώσεις των Ευρωπαίων ηγετών, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star «τα έχωσε» στη Λιθουανή πολιτικό, αναφέροντας: «είναι άθλια η στάση της συγκεκριμένης κυρίας, γιατί η Ελλάδα έδωσε “μάχη” για να μπει η Λιθουανία στην Ευρώπη και να μπορεί αυτή η κυρία τώρα να μας βρίζει. Ντροπή της!».

Δείτε στο βίντεο τη δήλωση της προέδρου και το σχόλιο της Μάρας Ζαχαρέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top