Ο Κουζέι συλλαμβάνεται λίγο πριν παντρευτεί και η Σιμάι αγνοείται!

Τι θα γίνει σήμερα στο «Kuzey Guney» του Star

Ο Κουζέι συλλαμβάνεται λίγο πριν παντρευτεί και η Σιμάι αγνοείται!

​Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει το σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Kuzey Guney», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 08:00, από το Star: ο Κουζέι πέφτει στην παγίδα και συλλαμβάνεται ως δολοφόνος, ενώ εξαφανίζεται η Σιμά��, ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις στην έρευνα της αστυνομίας!

Ο Κουζέι πέφτει στην παγίδα που έχουν στήσει στον Γκιουνέι και συλλαμβάνεται. Οι διαφορές που είχε στο παρελθόν με τον Σουμέρ Τεζκάν, επιβαρύνουν την κατάστασή του. Η Τζεμρέ φοβάται ότι ο Κουζέι δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η σύλληψη του Κουζέι παραμονές του γάμου του είναι «μάνα εξ’ ουρανού» για τον Γκιουνέι, ο οποίος, για να κάνει δυστυχισμένη την Τζεμρέ, καλλιεργεί τις φοβίες της. Προσπαθεί για άλλη μια φορά να δημιουργήσει προστριβές στο ζευγάρι, ενώ θα έπρεπε να ψάξει να βρει αυτόν που του έπαιξε αυτό το άσχημο παιχνίδι. Αντιθέτως, ο χρόνος που περνάει ανεκμετάλλευτος, ευνοεί τον πραγματικό δολοφόνο!

Στη συνέχεια, τα αποδεικτικά στοιχεία που βρίσκονται στον τόπο του εγκλήματος ανατρέπουν τα δεδομένα της έρευνας. Οι εξελίξεις δείχνουν και πάλι τον Γκιουνέι ως ένοχο. Ο Κουζέι βρίσκεται στο πλευρό του αδελφού του για άλλη μια φορά. Η κατάθεση του Γκιουνέι στρέφει τα βλέμματα στην έπαυλη των Σινάνερ. Όταν η Εμπρού μαθαίνει την αλήθεια, ο Μπαρίς ήδη έχει εξαφανιστεί. Εκτός από τον Μπαρίς, όμως, αγνοείται και η τύχη της Σιμάι, του μοναδικού προσώπου που μπορεί να δώσει τις απαντήσεις, που ζητάει η αστυνομία. Δυστυχώς όμως η Σιμάι βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δίνει μάχη για να γλυτώσει τη ζωή της. Τα περιθώρια στενεύουν πλέον για τον Γκιουνέι. Ο Κουζέι όμως, δίχως να διστάσει στιγμή, αποφασίζει, με κίνδυνο τη ζωή του, να σώσει τον αδελφό του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top