Έκλαψε on air ο Χαριτάτος με καρκινοπαθή που περίμενε στην ουρά!

Εγκατέλειψε το στούντιο μετά και από ένταση με τον Δημήτρη Παπανώτα

Έκλαψε on air ο Χαριτάτος με καρκινοπαθή που περίμενε στην ουρά!

Σε κλάματα ξέσπασε on air ο Σπύρος Χαριτάτος με μία καρκινοπαθή που περίμενε στην ουρά από τα ξημερώματα για να πάρει τα 120 ευρώ.

Ο Σπύρος δεν άντεξε αυτές τις εικόνες ντροπής, αλλά και τα συγκλονιστικά λόγια της κυρίας Διονυσίας. «Ήμουν αρχοντογυναίκα και κατάντησα τίποτα! Μας κάνανε ένα τίποτα», είπε, μεταξύ άλλων, ενώ εξομολογήθηκε ότι θα αγοράσει μερικά τρόφιμα και όσα της μείνουν θα τα δώσει στα άνεργα εγγόνια της.

Ο δημοσιογράφος έκλαιγε βλέποντας και ακούγοντας αυτή τη γυναίκα, ενώ, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή του ζήτησε να πει δυό λόγια… έφυγε από το στούντιο!

Μάλιστα, όταν ο Δημήτρης Παπανώτας σύγκρινε τις εικόνες των τελευταίων ημερών με άλλες παρόμοιες του παρελθόντως, όπως για παράδειγμα στις εφορίες, ο δημοσιογράφος ξέσπασε: «η εξίσωση ενιαίων εικόνων και συμπεριφορών που κάνεις, για μένα είναι τελείως άστοχη! Είναι σα να διάβασες μια έξυπνη ανάρτηση στο facebook και σήμερα τη συζητάμε. Τα παπούδια που λες Δημήτρη έχουν αξιοπρέπεια και μην τα ξαναπείς παπούδια παρουσία μου σε παρακαλώ πάρα πολύ! Τα παπούδια, αν τα σεβόσουνα, θα τα υπενθύμιζες στο βήμα δώδεκα μήνες το χρόνο, όχι σήμερα που σε ενοχλεί που τα υπενθυμίζουν άλλοι!».

Δείτε στο βίντεο τα συγκλονιστικά λόγια της γυναίκας και την αντίδραση του δημοσιογράφου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top