��αρία Μπακοδήμου: «μη φαγωθούμε! Είμαστε όλοι Έλληνες»

Στέλνει μήνυμα ενότητας μέσα από την περιπέτεια της οικογένειάς της

Μαρία Μπακοδήμου: «μη φαγωθούμε! Είμαστε όλοι Έλληνες»

​Έκκληση να μείνουν οι Έλληνες ενωμένοι απευθύνει η Μαρία Μπακοδήμου, σε κείμενό της υπό τον τίτλο «ο από μηχανής θεός είναι δικός μας», στο οποίο εξομολογείται την περιπέτεια της οικογένειάς της!

«Μην φαγωθούμε μεταξύ μας. Την έχουν ζήσει αυτή την ιστορία όλων μας οι οικογένειες. Ο πατέρας μου ήταν 12 χρονών όταν ένα βράδυ χτύπησαν την πόρτα του πατρικού του 3 κουκουλοφόροι και απήγαγαν τον πατέρα του. Μετά από δυό μέρες η γιαγιά μου, ο πατέρας μου, ο 11χρονος αδελφός του κι η θεία μου που ήταν μωρό ειδοποιήθηκαν ότι τον βρήκαν πυροβολημένο στο ποτάμι. Έτσι γνώρισε το φόβο ο πατέρας μου. Όταν βιαστικά φόρτωσαν σε ένα γαϊδούρι, ό,τι πιο πολύτιμο είχαν. Πρώτο από όλα τις φωτογραφίες της οικογένειας κι έφυγαν από το όμορφο χωριό Σταμνά. Ο πατέρας μου δεν πήγε γυμνάσιο γιατί έπρεπε να δουλέψει για να ζήσει την τετραμελή οικογένεια που είχε εγκατασταθεί όπως όπως στο Μεσολόγγι. Έζησε πάντα με αυτό το τραύμα. Αυτό το τραύμα του, ένιωσα κι εγώ από πολύ μικρή, κι αυτό το τραύμα τώρα ματώνει. Τώρα που μυρίζει ο αέρας διχασμό», εξομολογείται η παρουσιάστρια στο blog της.

Τονίζοντας ότι ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του και πως δεν πρέπει να πετροβολάμε όσους έχουν αντίθετη γνώμη από εμάς, η Μαρία καταλήγει: «όλα γύρω είναι πραγματικά τραγικά. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνει το θαύμα του ο Ευριπίδης. Θα εμφανιστεί και στη δική μας τραγωδία ο από μηχανής θεός, που παρεμβαίνει όταν το έργο έχει φτάσει σε αδιέξοδο, και δίνει λύση. Κάποτε θα έρθει. Όλες οι τραγωδίες έχουν τέλος. Μέχρι τότε πρέπει να έχουμε σεβασμό ο ένας στον άλλο. Εμείς είμαστε Έλληνες. Είμαστε όλοι Έλληνες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top