Πόπη Τσαπανίδου: «η σφαγή μεταξύ μας είναι το θλιβερότερο όλων»

Πώς σχολίασε η παρουσιάστρια το κλίμα διχασμού που επικρατεί

Πόπη Τσαπανίδου: «η σφαγή μεταξύ μας είναι το θλιβερότερο όλων»

​Σε μία από τις σοβαρές συνέπειες που έχουν προκαλέσει οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στη χώρα μας και το επικείμενο δημοψήφισμα, τον διχασμό, αναφέρθηκε η Πόπη Τσαπανίδου και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λαμβάνοντας ως αφορμή όσα γίνονται στα social media.

«Πρέπει να δείξουμε μια ψυχραιμία! Οι νέοι άνθρωποι σφάζονται στα social media! Αυτό που συμβαίνει στο Facebook και στο Twitter προκαλεί απόλυτη θλίψη, πρέπει να μας προβληματίσει βαθύτατα! Φίλοι διαγράφουν ο ένας τον άλλον, κατεβαίνουν προφίλ επειδή οι άνθρωποι δεν αντέχουν να δέχονται προσβολές επειδή εξέφρασαν την άποψή τους υπέρ ενός “ναι” ή ενός “όχι”», α��έφερε on air η παρουσιάστρια του Star.

Και η Πόπη Τσαπανίδου, που έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατέληξε: «το να έχεις την άποψή σου και να τη δημοσιοποιείς στα social media και να δέχεσαι επίθεση, δείχνει ποιόν κίνδυνο έχουμε μπροστά μας, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της κάλπης. Κι αυτό είναι θλιβερό, το θλιβερότερο όλων. Αυτό είναι το κόκκινο καμπανάκι που πρέπει να χτυπάει μέσα στα κεφάλια όλων μας!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Πόπη Τσαπανίδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top