Δημοσιογράφοι της Βουλής κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Απαξιώνεις την δουλειά μας»

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρουν σε επιστολή τους προς την Πρόεδρο της Βουλής-Κάνουν λόγο για κοροϊδία μετά την λήξη των συμβάσεων τους

Δημοσιογράφοι της Βουλής κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Απαξιώνεις την δουλειά μας»

​Απέναντι από την Ζωή Κωνσταντοπούλου στέκονται οι δημοσιογράφοι από το κανάλι της Βουλής, οι οποίοι με επιστολή τους (προς την Πρόεδρο της Βουλής), την κατηγορούν ότι απαξιώνει την δουλειά τους και τους κοροϊδεύει μετά την λήξη των συμβάσεων τους.

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι που είναι μέλη της Ένωσης Συντακτών, αναφέρουν στην επιστολή τους:

«Μετά από αναμονή και υπομονή αρκετών μηνών και με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, οι δημοσιογράφοι μέλη της Ενωσης Συντακτών, σας απευθύνουμε αυτή την επιστολή, προκειμένου να σας γνωστοποιήσουμε την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον εργασιακό μας χώρο. Κατάσταση που οδηγεί σε απαξίωση τη δουλειά μας και πλήττει την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια, μετά από είκοσι και πλέον έτη εργασίας στο χώρο της δημοσιογραφίας».

Και συνεχίζουν:

«Επίσης θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τη μεγάλη μας ανησυχία για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, στον οποίο και εργαζόμαστε επί σειρά ετών, άλλοι με συμβάσεις αορίστου χρόνου και άλλοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, που ανανεώνονται χωρίς διακοπή, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες, τα τελευταία 8 έως 11 χρόνια».

Παράλληλα, εξηγούν ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν έληξαν οι συμβάσεις τους:

«Κάποιοι από εμάς παραμένουμε απλήρωτοι, ενώ από τις 27/5/2015 δεν εργαζόμαστε – ακολουθώντας την εντολή της Προέδρου προς τον αναπληρωτή συντονιστή Αρη Φατούρο, ο οποίος μας μετέφερε να προσερχόμαστε στην εργασία μας, αλλά να μην απασχολούμαστε. Όπως δε, εξήγησε η Πρόεδρος, στους εκπροσώπους του συντονιστικού μας, η σχετική εντολή, δόθηκε για νομικούς λόγους. Εντολή που ωστόσο, δεν αφορά όλες τις υπηρεσίες της Βουλής, αλλά περιορίζεται στο Κανάλι».

kanalivoulis.jpg

kanalivoulis1.jpg
kanalivoulis2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top