«Κόλαφος» οι μεγαλύτεροι δημοσιογράφοι των ξένων ΜΜΕ για τον Αλέξη Τσίπρα μετά το διάγγελμα!

Τον αποκαλούν «ψεύτη» στο Twitter και τον ειρωνεύονται για τα «μαθήματα δημοκρατίας»

«Κόλαφος» οι μεγαλύτεροι δημοσιογράφοι των ξένων ΜΜΕ για τον Αλέξη Τσίπρα μετά το διάγγελμα!

​«Κόλαφος» είναι οι ξένοι δημοσιογράφοι για τον Αλέξη Τσίπρα, μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, στο οποίο επιμένει πως οι Έλληνες πρέπει να ψηφίσουν όχι στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου!

Όση ώρα λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόταν στον ελληνικό λαό, οι μεγαλύτεροι δημοσιογράφοι των ξένων ΜΜΕ, τον «πυροβολούσαν» μέσω Twitter, καταρρίπτοντας τα επιχειρήματα του, ένα- ένα.

Ειδικά ο αρθρογράφος του Reuters, Χιούγκο Ντίξον, «τα έχωσε» για τα καλά στον Έλληνα πρωθυπουργό, ποστάροντας δεκάδες tweets και κάνοντας retweet τα tweets της σελίδας του Τσίπρα στο Twitter.

Σε μερικά εξ΄αυτών, ο Ντίξον αναφέρει:

«Κάνει λάθος ο Τσίπρας. Αν ο κόσμος ψηφίσει ΟΧΙ, οι καταθέσεις των τραπεζών θα χαθούν. Είτε μέσω κουρέματος, είτε μέσω υποτίμησης».

dixon1.jpg

Σε άλλο tweet του, λέει:

«Ο Τσίπρας πιστεύει λανθασμένα ότι το όχι θα οδηγήσει σε μια καλύτερα συμφωνία με τους δανειστές. Κάθε μέρα που περνά για την Ελλάδα, είναι μια χαμένη μέρα που οδηγεί σε μεγαλύτερη ύφεση».

dixon2.jpg

Μάλιστα τονίζει πως «αν ο Τσίπρας πράγματι δεν έχει σχέδιο Grexit (πιστεύω πως δεν το έχει σκεφτεί αυτό) το να επαναφέρει την δραχμή θα ήταν ένα απρογραμμάτιστο χάος!»

dixon3.jpg
Για να καταλήξει ότι «κατάντησαν κουραστικές οι διαλέξεις ��ια την δημοκρατία, από έναν άνθρωπο ο οποίος εξαπάτησε τον λαό με απίστευτες υποσχέσεις και ανακοίνωσε δημοψήφισμα μέσα σε οχτώ ημέρες!»

Στο ίδιο μήκος κύματος, και ο Πολ Μέισον του «Channel 4», που έγραψε στο Twitter του:

paul mason.jpg
«ΟΚ να σας εξηγήσω τι έκανε μόλις ο Τσίπρας! Πρώτον δέχτηκε την ουσία της πρότασης της Κομισιόν. Δεύτερον αρνείται να υποκύψει στην Γερμανική πίεση ώστε να ακυρώσει το δημοψήφισμα και τρίτον κατηγορεί την ΕΚΤ και την ελληνική Δεξιά, για πρόκληση πανικού!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top