«Αφεντικά για σκότωμα» απόψε στο Star!

Συντονιστείτε στις 22:10!

«Αφεντικά για σκότωμα» απόψε στο Star!

Aπόψε στις 22:10 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχονται… τα «Αφεντικά για Σκότωμα!»

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Τρεις φίλοι υποφέρουν τα πάνδεινα από την απαράδεκτη συμπεριφορά των άθλιων αφεντικών τους. Ο Νικ δουλεύει δώδεκα ώρες την ημέρα και ανέχεται το διεστραμμένο αφεντικό του, Χάρκεν, προσμένοντας κάποια στιγμή να αναγνωρίσει τις προσπάθειες τους και να πάρει την πολυπόθητη προαγωγή.

Ο Ντέιλ είναι βοηθός οδοντογιατρού και προσπαθεί να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία του απέναντι στις ανηλεείς, ερωτικές επιθέσεις, της σεξομανούς Δρ. Τζούλια Χάρις. Ο Κερτ είναι λογιστής και υποχρεωμένος να υπακούει στον γλοιώδη, διεφθαρμένο διευθυντή του, Πέλιτ, ο οποίος όχι μόνο έχει βαλθεί να καταστρέψει την καριέρα του αλλά σχεδιάζει και να ρίξει τοξικά απόβλητα σε μία αστική περιοχή.

Τι μπορείς να κάνεις όταν το αφεντικό σου, που είναι ψυχάκιας, λυσσάρα ή βαρεμένος, αποτελεί την πηγή της δυστυχίας σου; Η παραίτηση δεν είναι λύση, ούτε και επιλογή. Κάποιος πρέπει να τους βάλει στη θέση τους, κάποιος πρέπει να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Έτσι με τη βοήθεια λίγου αλκοόλ και με κάποιες «υποδείξεις» από έναν πρώην κατάδικο, ο Νικ, ο Ντέιλ και ο Κερτ βάζουν σε εφαρμογή ένα πολύπλοκο αλλά φαινομενικά δοκιμασμένο σχέδιο για να απαλλάξουν τον κόσμο από τα αφεντικά τους μια για πάντα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top