Ζητά συγνώμη επειδή ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ο «Καιρός» της Ελευθεροτυπίας

Σε κείμενό του καταγράφει τα 7 ψέματα της κυβέρνησης

«Συγνώμη» ζήτησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδόπουλος Τετράδης, ο οποίος έχει γίνει γνωστός για το καυστικό του πολιτικό χιούμορ μέσα από τη στήλη «Καιρός» στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία επειδή προεκλογικά και μετεκλογικά στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κείμενό του στο facebook καταγράφει τα 7 ψέματα της κυβέρνησης και καταλήγει: «Αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων, σπέρνοντας επιπλέον και τόνους προπαγανδιστικού ψέματος για να καλύψουν τα αδικαιολόγητα. Επειδή, και εδώ είμαστε, αν δεν πιάσει το σχέδιο δραχμή για οποιοδήποτε λόγο και παραμείνει η χωρά στο ευρώ, αυτοί οι ίδιοι κυβερνήτες, αν δεν έχουν αποδράσει, θα υπογράψουν τέτοιο μνημόνιο που ο Σαμαράς θα φαντάζει Μάο. Οι ελάχιστες νουνεχείς φωνές μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ αδύναμες για να αποτρέψουν τα χειρότερα. Και οι λίγοι πραγματικά άξιοι, που κατέχουν κυβερνητικές θέσεις είναι πολύ αδύναμοι για να αποτρέψουν το μοιραίο. Ο κόσμος που πίστεψε και που ακόμα πιστεύει ότι η ελπίδα έρχεται θα πληρώσει, όπως πάντα, πανάκριβα το τίμημα της ευκολοπιστίας του.
Στην οποία συμβάλλαμε κι εμείς, όσοι συμβάλαμε. Συγνώμη»

ΤΕΤ.jpg

ΤΕΤ 1.jpg

ΤΕΤ 2.jpg

ΤΕΤ 4.jpg

ΤΕΤ 5.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top