Σεφερλής για καυγά με Ουγγαρέζο: «Όσοι έβλεπαν τηλεόραση κατάλαβαν τι έγινε»

«Ήταν μια άβολη στιγμή» υποστήριξε

Σεφερλής για καυγά με Ουγγαρέζο: «Όσοι έβλεπαν τηλεόραση κατάλαβαν τι έγινε»

Για τον καυγά που είχε on air με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μίλησε o Mάρκος Σεφερλής μετά το τέλος του «Μega με Μία» υποστηρίζοντας ότι ήταν «μια άβολη στιγμή».

«Όσοι έβλεπαν τηλεόραση κατάλαβαν τι έγινε. Δεν υπήρχε καμία κακή πρόθεση. Εγώ είπα στον Δημήτρη συγχαρητήρια γι' αυτό που είχα μάθει, όλος ο κόσμος το ήξερε. Δεν υπήρχε δόλος ούτε από την πλευρά μου ούτε από την πλευρά του γι' αυτό και δεν συνέβη στην πορεία τίποτα. Συμβαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια άπειρες τέτοιες στιγμές. Εμείς οι δύο ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη και τι νιώθουμε μέσα μας ο ένας για τον άλλον» ανέφερε.

Ο ηθοποιός-παρουσιαστής αναφέρθηκε και στα σχόλια που γράφτηκαν για εκείνον κατά τη διάρκεια της σεζόν λέγοντας: «Άργησα αλλά συνειδητοποίησα ότι όποιος κάνει το πρωινό ακούει όλα αυτά. Τίποτα δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, τίποτα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, όλοι γράφουνε -και είναι συγκεκριμέ��οι άνθρωποι που γράφουνε- γι' αυτόν που είναι στο τιμόνι του πρωινού.»

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ερωτηθείς αν με τον Σεφερλή έγιναν φίλοι απάντησε: «Φίλος είσαι με κάποιον που περνάς χρόνο μαζί του, αν συνεχίσουμε να συναναστρεφόμαστε θα μπορώ να σας πω ότι είμαστε φίλοι μετά από ένα χρόνο. Έτσι έχω τις φιλίες στο μυαλό μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top