Υπερβολικά αδύνατη μετά την μάχη της με τον καρκίνο πασίγνωστη παρουσιάστρια-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στο παρελθόν είχε πει για τα κιλά της: «Λυπάμαι που είμαι αηδιαστικά κοκαλιάρα»

Υπερβολικά αδύνατη μετά την μάχη της με τον καρκίνο πασίγνωστη παρουσιάστρια-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

​Πριν λίγο καιρό, η Τζιουλιάνα Ράντσιτς είχε βρεθεί στο στόχαστρο, με πολλούς να λένε πως η υπερβολικά αδυνατισμένη φιγούρα της οφείλεται στην ανορεξία.

spl1058813_001.jpg

Η 40χρονη παρουσιάστρια είχε βγει τότε και είχε βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας:

«Λυπάμαι που για κάποιους είμαι αηδιαστικά κοκαλιάρα, όπως λένε, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Φταίει ο καρκίνος!»

spl1058813_007.jpg
Να σημειώσουμε πως Ράντσιτς το 2011 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, ακτινοβολία και επανορθωτική χειρουργική.

spl1058813_015.jpg
Μάλιστα είχε προσθέσει πως «είμαι τυχερή που έχω το είδος του καρκίνου που ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Εύχομαι να μην ήμουν τόσο αδύνατη! Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και είναι δύσκολο για μένα. Θέλω να δείχνω υγιής, όμορφη και σέξι, αλλά δεν μπορώ! Κάποιοι λένε "ο καρκίνος επέστρεψε", ή με κατηγορούν για κάθε είδους διατροφική διαταραχή...Έχω παρατηρήσει ότι δεν παίρνω κιλά παρά το ότι τρώω πολύ. Ανησυχώ, είναι επίπονο! Τρώω περισσότερο και από κάποιους φίλους μου, αλλά δεν μπορώ να πάρω κιλά».

spl1058813_017.jpg
Αυτά είχε πει η Ράντσιτς προ μερικών μηνών. Μερικούς μήνες μετά όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, η σιλουέτα της παραμένει ανησυχητικά αδύνατη, αν και η 40χρονη celebrity δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα γι΄αυτό, αφού οι παπαράτσι την τσάκωσαν κατά την διάρκεια γεύματος με τον σύζυγό της Μπιλ Ράντσιτς σε εστιατόριο της Καλιφόρνια, να φορά ένα super mini δαντελένιο σορτς, που άφηνα ακάλυπτα τα σκελετωμένα της άκρα.
spl1058813_018.jpg
spl1058813_019.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top