H Mαίρη Συνατσάκη «τα έχωσε» στην Ευαγγελία Αραβανή μέσω Instagram!

Αφορμή στάθηκε η φώτο που ανέβασε η πρώτη, με κότερα στο background!

H Mαίρη Συνατσάκη «τα έχωσε» στην Ευαγγελία Αραβανή μέσω Instagram!

Διαδικτυακός… χαμός έγινε σήμερα στο Instagram, με αφορμή μια φωτογραφία πο�� ανέβασε η Ευαγγελία Αραβανή στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η παρουσιάστρια πόσταρε ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει με φόντο την θάλασσα και background κάτι υπερπολυτελή κότερα, συνοδεύοντας την με το σχόλιο:

«Καλή Κυριακή σε όλους!!! Η Ελλάδα είναι πλούσια από μόνη της… και αυτό δεν μπορεί να μας το πάρει κανένας».

aravani.jpg
Tόσο η φώτο όσο και το σχόλιο, προκάλεσαν την οργή πολλών followers της Ευαγγελίας Αραβανή, οι οποίοι έσπευσαν να της πουν ότι «δείξε φώτο της Ελλάδας τότε. Όχι τα σκάφη των πλούσιων φίλων σου!» και «αν ήθελες να αναδείξεις τον πραγματικό πλούτο της Ελλάδας να ανέβαζες μονο θάλασσα! Τα σκάφη ίσως ανήκουν σε ανθρώπους που δεν βιώνουν πονο και προβλήματα αυτες τις δύσκολες ωρες...μεγάλο φάουλ».

Ανάμεσα σε αυτούς που εξοργίστηκαν και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μέσω του Twitter της έκραξε την Ευαγγελία Αραβανή, κάνοντας repost την φώτο της με τα κότερα, την οποία συνόδευσε με το σχόλιο:

synatsaki.jpg
«Ήλιος, θάλασσα, κότερα, ιστιοπλοϊκά. Καμιά φορά δεν χρειάζεται να ποστάρουμε κάτι σώνει και ντε. Δεν είναι ΑΛΛΗ μια Κυριακή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top