Σύζυγος πασίγνωστης τηλεπερσόνας την κεράτωσε με 21χρονο μοντέλο σε ξενοδοχείο

Πληροφορίες θέλουν την 36χρονη να του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι

 Σύζυγος πασίγνωστης τηλεπερσόνας την κεράτωσε με 21χρονο μοντέλο σε ξενοδοχείο

​Mια του άπιστου… δυο του άπιστου… τρεις και η κακιά του ώρα!
Στον σύντροφο και πατέρα των τριών παιδιών της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αναφερόμαστε, ο οποίος την κεράτωσε για πολλοστή φορά!

Ο 32χρονος Σκοτ Ντίσικ σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Star», απάτησε την 36χρονη τηλεπερσόνα με ένα 21χρονο μοντέλο, σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

spl1036017_001.jpg
Πληροφορίες του περιοδικού αναφέρουν πως ο «Λόρδος» (όπως τον αποκαλούν επειδή είναι καλοπερασάκιας), «όσο ήταν στην Νέα Υόρκη έπαιρνε κοκαϊνη και Xanax. Ήταν εκτός ελέγχου. Έκανε sex με μια 21χρονη καλλονή, την οποία συνάντησε σε κλαμπ και δεν βγήκαν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του για μέρες!»

Μάλιστα το «Star Magazine» υποστηρίζει πως αυτή η απιστία ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την 36χρονη Κόρτνεϊ, η οποία εδώ και μια δεκαετία ανέχεται τις ατασθαλείες του, τις απιστίες και τα ξέφρενα πάρτι του:

spl1045749_002.jpg
«Η Κόρτνεϊ πιστεύει ότι μπορεί και είναι έτοιμη πλέον να μεγαλώσει μόνη τα παιδιά της. Νιώθει όπως ένιωθε ανέκαθεν. Ότι το να ζει με τον Σκοτ είναι σαν να έχει ένα τέταρτο παιδί στο σπίτι! Νομίζει ότι χωρίς αυτόν η ζωή της θα είναι καλύτερη!»

spl1025005_001.jpg
Μάλιστα είναι τόσο αποφασισμένη, που σκέφτεται σοβαρά να μην τον αφήσει να ξαναδεί τα παιδιά του, και δεν φοβάται μην την πάει δικαστικά, καθώς το παρελθόν του λόγω αλκοόλ και ναρκωτικών είναι βεβαρημένο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top