ΔΕΙΤΕ ποιο τραγούδι όλο νόημα ζήτησε η Μενεγάκη στο φινάλε της σεζόν!

Έσπασε ποτήρι, συγκινήθηκε και ευχαρίστησε στην τελευταία εκπομπή

ΔΕΙΤΕ ποιο τραγούδι όλο νόημα ζήτησε η Μενεγάκη στο φινάλε της σεζόν!

Μιά παραγγελιά όλο νόημα έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, ενώ δεν δίστασε να σπάσει ένα ποτήρι όσο τραγουδούσε η κουμπάρα της, Νατάσσα Θεοδωρίδου. Φυσικά, αποχαιρέτησε το κοινό συγκινημένη, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της.

Το «Κόκκινη Γραμμή», το τραγούδι που συνδέθηκε όσο κανένα άλλο με το διαζύγιό της από τον Γιάννη Λάτσιο, ζήτησε η παρουσιάστρια να ακούσει και η κουμπάρα δεν της χάλασε χατίρι! Μάλιστα, η Ελένη πέταξε και έσπασε ένα ποτήρι με κόκκινο κρασί, με την τραγουδίστρια να της λέει «αλίμονο βρε! Το δικαιούσαι άλλωστε» και «είσαι ζημιάρα»!

Την ώρα που έπεφταν οι τίτλοι τέλους, η Ελένη, συγκινημένη, είπε: «οι σχέσεις που χτίζουμε και μέσα από τη δουλειά ακόμα είναι αληθινές και σχέσεις που έχουν βάθος και συναίσθημα που έρχεται στην πορεία του χρόνου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους ακόμα και αυτούς που μπορεί ποτέ να μην έχετε ακούσει το όνομά τους... Σας αγαπάω καιπολύ πολύ θα χαρώ όταν θα έρθει η στιγμή να είμαστε όλοι μαζί εδώ μαζεμένοι εμείς και εσείς. Καλή συνέχεια στο πρόγραμμα του Alpha. Καλό καλοκαίρι!».

Δείτε στο βίντεο την παραγγελιά και το «αντίο» της Ελένης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top