Η απάντηση του Λιάγκα στον Αρναούτογλου που του είπε «να κοιτάς τι κάνεις στην εκπομπή σου!»

Έδωσε τέλος στην κόντρα τους-VIDEO

Η απάντηση του Λιάγκα στον Αρναούτογλου που του είπε «να κοιτάς τι κάνεις στην εκπομπή σου!»

​Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που του είπε να κοιτάξει τι κάνει στην εκπομπή του και τι λέει στους συνεργάτες του, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αν και αρχικά η Φαίη Σκορδά επέμενε να πάνε σε άλλο θέμα και να μην το σχολιάσουν, ο παρουσιαστής της εξήγησε πως «δεν είναι σωστό να μην απαντήσω. Όταν δεν απαντάς είναι σαν να απαξιώνεις τον άλλον!»

«Ναι γι΄αυτό θέλω να πάμε στο επόμενο θέμα! Έτσι το αισθάνθηκε, έτσι μίλησε» ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά, με τον Λιάγκα να δίνει τέλος στην «κόντρα» με τον Αρναούτογλου, λέγοντας:

«Και ο Γρηγόρης και η αφεντιά μου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε βιώσει επιτυχία στη δουλειά αυτή. Κάποια στιγμή αυτό θα σταματήσει να υπάρχει για όλους μας. Το θέμα είναι πως αυτό που μένει, δεν είναι ούτε πόσα λεφτά έχεις βγάλει, ούτε τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά τι θα λένε οι άνθρωποι που έχεις συνεργαστεί μαζί τους για σένα! Και όχι πάνω στον αέρα! Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο και αυτό θα ήθελα στο μέλλον».

Για να καταλήξει λέγοντας ότι «τον Γρηγόρη δεν πρόκειται να τον σχολιάσω. Όντως δεν είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πάρα πολύ τηλεοπτικά και το ξέρει, θεωρώ ότι με το δικό του ταπεραμέντο και την δικιά του αισθητική, έχει κάνει μια πολύ σημαντική πορεία. Είναι ένας από τους σημαντικότερους, αν όχι ο σημαντικότερος ψυχαγωγικός παρουσιαστής στην Ελλάδα. Αυτά!»

Mάλιστα έκανε και την αυτοκριτική του, λέγοντας πως όσα είχε πει «στον αέρα» για τον Θέμη Γεωργαντά ήταν δικό του λάθος:

«Σε ότι αφορά με αυτό που είχε γίνει με τον Θέμη, ήταν άκομψο από μέρους μου, ήταν τραβηγ��ένο, ήταν μια πλάκα που την τράβηξα εγώ πάνω από τα όρια -γιατί εγώ δεν έχω πρόβλημα να πω πότε έχω κάνει χαζομάρες. Ξέρει ο Θέμης...»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top