Τίτλους τέλους για καλοκαίρι έριξε ο Γ. Παπαδάκης:«Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την τρέλα μας»

Ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά

​Τίτλους τέλους (για φέτος) έριξε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο παρουσιαστής σε μεγάλα κέφια, ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τα νούμερα τηλεθέασης που του χάρισε, ανανέωσε το ραντεβού του για την νέα τηλεοπτική σεζόν, και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να τα λέει έξω από τα δόντια:

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ, αλλά έχω ένα παράπονο! Με Μνημόνιο ήρθαμε…με Μνημόνιο φεύγουμε! Πότε θα απαλλαγούμε από αυτά; Τον Σεπτέμβρη θα είμαστε χωρίς Μνημόνιο;»

Και πρόσθεσε:

«Ευχαριστούμε πάνω από όλα εσάς, εσάς που για μια ακόμα χρονιά, με συντριπτική πλειοψηφία δώσατε την τηλεθέαση σε αυτή την εκπομπή. Μια ένδειξη ότι αγαπάτε την τρέλα μας. Δεσμευόμαστε ότι αυτή την τρέλα θα την διατηρήσουμε και την επόμενη χρονιά! Με τις εκρήξεις μας… με τον αυθορμητισμό μας. Γιατί όταν εμείς στεκόμαστε απέναντι στις κάμερες, αλλάζουμε μόνο ρούχα. Δεν αλλάζουμε ούτε χαρακτήρα… ούτε προσωπικότητα. Δεσμευόμαστε ότι και την επόμενη χρονιά θα φωνάζουμε, θα έχουμε άποψη, έστω κι αν κάποιοι δεν την θέλουν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top