Απόψε στο Star «Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν»!

Περιπέτεια με Μπρους Γουίλις και Χένρι Καβίλ, στις 22:10

Απόψε στο Star «Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν»!

​Ανελέητο κυνηγητό και κρυμμένα μυστικά που έρχονται στο φως προκαλεί η απαγωγή μιας οικογένειας κατά τη διάρκεια των διακοπών, στην καθηλωτική περιπέτεια «Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν» («The Cold Light Of Day»), που προβάλλει απόψε, στις 22:10, το Star!

Ο Γουίλ φτάνει στην Ισπανία για ολιγοήμερες διακοπές με ιστιοπλοϊκό, μαζί με την οικογένειά του. Αυτή είναι μια ευκαιρία για να ξεφύγει από τα δεκάδες προβλήματα, που αντιμετωπίζει μιας και η εταιρεία που δημιούργησε, χρεωκόπησε.

Όταν, όμως, η οικογένειά του απάγεται από μυστικούς πράκτορες, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν μια μυστηριώδη βαλίτσα, ο Γουίλ βρίσκεται ξαφνικά εν μέσω ενός ανελέητου κυνηγητού στους δρόμους της Μαδρίτης, προσπαθώντας να ξεσκεπάσει μια συνομωσία, αλλά και το ύποπτο παρελθόν του πατέρα του, πριν να είναι πολύ αργά…

Την καταιγιστική περιπέτεια, που γυρίστηκε στη Μαδρίτη και παραθαλάσσιες περιοχές της γύρω από τη Βαλένθια, σκηνοθετεί ο Μαμπρούκ Ελ Μεχρί, ενώ πρωταγωνιστούν οι Μπρους Γουίλις, Χένρι Καβίλ, Σιγκο��ρνι Γουίβερ, Τζόζεφ Μολ, Καρολίν Γκουντόλ, Τζιμ Πίντοκ και Βερόνικα Εσεγκί.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top