Κατερίνα Καμπανέλη από «Voice»: Η χρεοκοπία του πατέρα της και η δολοφονία του παππού της

Μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και το bullying που υπέστη- ΒΙΝΤΕΟ

Κατερίνα Καμπανέλη από «Voice»: Η χρεοκοπία του πατέρα της και η δολοφονία του παππού της

Για τα παιδικά της χρόνια τα οποία δεν ήταν καθόλου εύκολα μίλησε η Κατερίνα Καμπανέλη, η παίκτρια του «The Voice» από την ομάδα του Stavento που πήγε στον τελικό, κατακτώντας την τέταρτη θέση.

kampanelli.jpg
Η Κατερίνα είδε σε μία νύχτα τη ζωή της οικογένειάς της να αλλάζει όταν ο επιχειρηματίας πατέρας της Γιάννης Καμπανέλης έχασε τα πάντα. Έτσι, εκείνη και τα τρία αδέλφια της έπρεπε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Ο πατέρας της προκειμένου να μεγαλώσει αξιοπρεπώς τα παιδιά του έκανε διάφορες δουλειές, ενώ σήμερα εργάζεται ως σεκιούριτι και η μητέρα της είναι καθαρίστρια σε σχολε��ο.

«Συνέβησαν όλα σε μια νύχτα, όταν έγινε το κούρεμα καταθέσεων στις τράπεζες. Έκλεισαν πάρα πολλές επιχειρήσεις» ανέφερε.

Δύσκολη όμως ήταν η κατάσταση για τη νεαρή τραγουδίστρια και στο σχολείο. Όταν πήγε γυμνάσιο βίωσε bullying. Άρχισε να γίνεται στόχος των συμμαθητών της που της μιλούσαν άσχημα εξαιτίας των ρούχων της τα οποία δεν συμβάδιζαν με τα δικά τους γούστα.

«Ντυνόμουν λίγο διαφορετικά. Συμπεριφερόμουν λίγο διαφορετικά. Ήμουν λίγο πιο απ’ έξω, δεν ήμουν μέσα στους δημοφιλείς του σχολείου. Είχα ένα ιδιαίτερο δικό μου στυλ το οποίο δεν ήταν αποδεκτό αλλά δεν μπορούσα να αλλάξω. Και ούτε θα μπορέσω να αλλάξω! Με ενοχλούσαν τα σχόλια πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευαίσθητο άτομο» είπε.

Την οικογένειά της στιγμάτισε όμως και η δολοφονία του παππού της, του πατέρα της μητέρας της, όταν το 2003, ένας άγνωστος άντρας τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της γιαγιάς της, έξω από το σπίτι τους, ενώ αργότερα τους έκλεψε τα πάντα!

Η γιαγιά της Κατερίνας είχε υποστεί σοκ, ενώ η δολοφονία είχε γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα κυπριακά ΜΜΕ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top