Μάρα Ζαχαρέα: «Έχω αγωνία για το μέλλον, αλλά δεν θέλω να το βλέπω μαύρο»

«Η κατάσταση που ζούμε έχει δημιουργήσει ψυχολογική κόπωση σε όλους μας»

Μάρα Ζαχαρέα: «Έχω αγωνία για το μέλλον, αλλά δεν θέλω να το βλέπω μαύρο»

Για την τρέχουσα πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, για την οικογένεια της, τις ανησυχίες της αλλά και την πιο ευχάριστη περίοδο στην επαγγελματική της σταδιοδρομία, μίλησε η Μάρα Ζαχαρέα στο «Crash» και στον Αντώνη Πρέκα.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, εκτός από δημοσιογράφος, είναι μάνα και πολίτης αυτής της χώρας. Γι΄αυτό και δεν κρύβει πως «τα αισθήματα που με διακατέχουν δεν απέχουν πολύ από τα αισθήματα που διακατέχουν όλους μας. Αυτή η κατάσταση την οποία ζούμε εδώ και τέσσερις-πέντε μήνες τώρα, έχει δημιουργήσει σε όλους μας μια ψυχολογική κόπωση και θα θέλαμε όλοι νομίζω να μπει επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Κάπου να καταλήξουμε».

μαρα 2.jpg

Ποια είδηση θα ήθελε όμως να πει ξαφνικά στους τηλεθεατές που την παρακολουθούν κάθε βράδυ;

«Ε λοιπόν, θα ήθελα να μπορούσα να τους έλεγα μια ιστορία με happy end… Ένα παραμύθι με ευχάριστο τέλος. Καταλαβαίνω βέβαια, πως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό στην αληθινή ζωή… Άρα τι μπορούμε να κάνουμε; Μπορούμε στα διλήμματα που μας θέτει κάθε φορά η ζωή μας να επιλέξουμε το λιγότερο κακό…»

Σχολιάζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, η Μάρα Ζαχαρέα εξηγεί πως «νιώθω ότι περπατάμε πάνω σε ένα έδαφος που είναι λίγο σαθρό και δεν είμαστε απολύτως σίγουροι προς τα πού πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα για να είναι ένα βήμα σιγουριάς… Είναι ένα αχαρτογράφητο τοπίο. Άρα, ανησυχίες και αγωνίες έχω… Θέλω όμως να ελπίζω ότι τα παιδιά μας θα καταφέρουν να φτιάξουν ένα καλύτερο μέλλον για τα ίδια και για την πατρίδα μας».

Οι αγωνίες αυτές όμως προσωποποιούνται, καθώς η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star είναι και μητέρα δυο παιδιών: Του Βασίλη που είναι πρωτοετής στο Πανεπιστήμιο, και της Άννας που ετοιμάζεται να πάει στο Λύκειο.

μαρα1.jpg
Γι΄αυτό και δεν κρύβει πως «έχω αγωνία για το μέλλον, αλλά δεν θέλω να το βλέπω μαύρο, γιατί αν ένας άνθρωπος μπε�� σε μια τέτοια λογική, θα σταματήσει να παλεύει… Παλεύει κανείς μόνο όσο έχει ελπίδα. Δεν σου κρύβω όμως ότι έχω και αγωνία και ανησυχία, διότι δεν μπορώ να προσδιορίσω πώς θα διαμορφωθούν οι καταστάσεις τα επόμενα χρόνια στην πατρίδα μας».

Τέλος, απαντά και στην ερώτηση ποια ήταν η πιο ευχάριστη περίοδος της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας:

«Τα πρώτα χρόνια που ήμουν στο Mega και έκανα πολιτικό ρεπορτάζ. Τα θυμάμαι με νοσταλγία και με αγάπη, γιατί τότε είχα και έναν μεγάλο ενθουσιασμό για το επάγγελμα μας, και περισσότερες φυσικές και ψυχικές αντοχές. Εκείνα τα χρόνια είχε και το ρεπορτάζ πολύ ενδιαφέρον. Ήταν και μεγάλες προσωπικότητες τότε… Ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. ��κείνα τα χρόνια, ναι, αν με έβαζε κάποιος να επιλέξω, θα σου έλεγα ότι ήταν τα αγαπημένα μου. Έχω μια μεγάλη επιφύλαξη, γιατί όπως όλοι ξέρουμε σε όλα τα θέματα της ζωής μας, κοιτάζοντας πίσω το παρελθόν εξειδανικεύουμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top