Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Σόμπολου- ΒΙΝΤΕΟ

Από δημοσιογράφους συναδέλφους του των μεγαλύτερων καναλιών

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Σόμπολου- ΒΙΝΤΕΟ

Το δεύτερο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου «Τα τραγικά γεγονότα της τελευταίας τριακονταπενταετίας. Όπως τα έζησα» παρουσιάστηκε την Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής από δημοσιογράφους συναδέλφους του των μεγαλύτερων καναλιών.

«Είναι γεγονότα που έζησα από κοντά, σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν διαδραματίζονταν αυτά τα γεγονότα» ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο οποίος έχει σημαδέψει το αστυνομικό ρεπορτάζ με την μοναδική σφραγίδα του.

«Έζησα από κοντά την φρίκη, τη δυστυχία, τον πόνο, την αγωνία, την καταστροφή σε σεισμούς, πολύνεκρα ναυάγια, τροχαία δυστυχήματα, απαγωγές για λύτρα» πρόσθεσε.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, μιλώντας για το βιβλίο του Πάνου Σόμπολου είπε μεταξύ άλλων: «Όταν διαβάζω το βιβλίο του Πάνου Σόμπολου, ακούω σε κάθε λέξη την ιδιαίτερη φωνή του, αυτό το ηχόχρωμα, τον τονισμό του, το κόμπιασμα που έκανε, όχι συνειδητά, γιατί δεν είναι ηθοποιός, ποτέ δεν έχει υποκριθεί, αλλά ως άνθρωπος, που συμμετέχει και συμπάσχει πολλές φορές με το θύμα της υπόθεσης που περιγράφει.»

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Όλγα Τρέμη, δήλωσε: «Τον ονομάζουμε, και είναι, πρύτανης του αστυνομικού ρεπορτάζ. Μάλιστα καταφεύγουμε σε εκείνον και σήμερα ακόμα προκειμένου να προσεγγίσουμε τα πολύ μεγάλα, τα δραματικά γεγονότα, όπως πρόσφατα θυμάμαι την εφιαλτική, θα την χαρακτήριζα, ιστορία της μικρής Άννυς.»

Δεν είναι όμως μόνο η ικανότητα του Πάνου Σόμπολου ως ρεπόρτερ που τον κάνει να ξεχωρίζει.

«Ο Πάνος ο Σομπολος ξεχωρίζει αν θέλετε στο δικό μας το συνάφι για δυο λόγους. Πρώτον γιατί είναι πραγματικός ρεπόρτερ και δεύτερον γιατί είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι σπάνιο να συναντάς ανθρώπους στη δικιά μας δουλειά, που έχουν τον σεβασμό και την αγάπη όλων» δήλωσε ο διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή», Αλέξης Παπαχελάς.

Για το βιβλίο του Πάνου Σόμπολου μίλησαν επίσης στην παρουσίαση ο Νικόλας Βαφειάδης από τον Ant1, ο Χρήστος Βασιλόπουλος από την ΕΡΤ αλλά και ο πατριάρχης του Αθλητικού ρεπορτάζ, Γιάννης Διακογιάννης.

Παρόντες στην παρουσίαση του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, ήταν βουλευτές, πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top