Το νέο βιβλίο του Π. Σόμπολου: «Τα τραγικά γεγονότα της τελευταίας τριακονταπενταετίας»

Η παρουσίασή του έγινε στο Μέγαρο Μουσικής

Το νέο βιβλίο του Π. Σόμπολου: «Τα τραγικά γεγονότα της τελευταίας τριακονταπενταετίας»

Το νέο του βιβλίο «Τα τραγικά γεγονότα της τελευταίας τριακονταπενταετίας. Όπως τα έζησα» παρουσίασε την Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής ο Πάνος Σόμπολος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live U», ο δημοσιογράφος επισήμανε: «Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει καταστροφικούς σεισμούς, μεγάλες πυρκαγιές, πολύνεκρα ναυάγια, αεροπορικές τραγωδίες, τροχαία δυστυχήματα, επίσης πολύνεκρα, απαγωγές για λύτρα και ένα σωρό άλλες υποθέσεις που έζησα κατά τη μακρόχρονη δημοσιογραφική που σταδιοδρομία.»

τ2-400x595.jpg
«Είναι πολλά τα θέματα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο και μέσα στις υποθέσεις αναφέρω χαρακτηριστικά την κάθε περίπτωση. Φυσικά, αναφέρω πραγματικά περιστατικά, αυτά που είδα έζησα, βίωσα σε αυτούς του χώρους, στον τόπο που διαδραματίζονταν αυτά τα γεγονότα. Είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα γεγονότα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο του ο κ. Σόμπολος αποκάλυψε εκείνο που τον συγκλόνισε περισσότερο.

«Είναι ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο στην πυρκαγιά στην Ηλεία. Όταν είχαμε πάει ήμασταν καμιά δεκαριά μέρες και παραπάνω εκεί! Είδαμε μια μάνα που κάηκε μαζί με τα τέσσερα παιδάκια της. Τα τρία τα είχε αγκαλιά, το άλλο προσπάθησε να ξεφύγει. Ήταν το συγκλονιστικότερο γεγονός που έζησα στην καριέρα μου» ανέφερε.

Για το βιβλίο μίλησαν (με αλφαβητική σειρά) οι:

Χρίστος Βασιλόπουλος, παρουσιαστής της εκπομπής «Η μηχανή του χρόνου» στην ΕΡΤ
Νικόλας Βαφειάδης, παρουσιαστής και ρεπόρτερ στον Ant1
Μάρα Ζαχαρέα, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star
Αλέξης Παπαχελάς, διευθυντής της εφημερίδας «Η Καθημερινή» και σχολιαστής στον ΣΚΑΪ

Τη συζήτηση συντόνισε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Όλγα Τρέμη, ενώ ο δημοσιογράφος Γιάννης Διακογιάννης μίλησε για το τραγικό ατύχημα στη Θύρα 7 του Σταδίου Καραϊσκάκη το 1981.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top