ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: στα δικαστήρια Άδωνις Γεωργιάδης – Ντέπυ Γκολεμά μετά τις βρισιές!

Μήνυση και αγωγή o βουλευτής, μήνυση από την τηλεκριτικό

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: στα δικαστήρια Άδωνις Γεωργιάδης – Ντέπυ Γκολεμά μετά τις βρισιές!

​Ραντεβού στα… δικαστήρια κλείνουν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ντέπυ Γκολεμά: ο πρώην υπουργός κατέθεσε μήνυση εναντίον της τηλεκριτικού και ετοιμάζεται να κάνει και αγωγή, ενώ η ίδια ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε μήνυση!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Ντέπυ Γκολεμά «έλουσε» τον Άδωνι Γεωργιάδη με βρισιές στα social media, σχολιάζοντας την περίφημη δήλωσή του στην οποία παρομοίασε την Ελλάδα με την Ουκρανία σε περίπτωση χρεοκοπίας, λέγοντας πως φίλος του, του αποκάλυψε ότι όταν η Ουκρανία χρεοκόπησε, κάποιες γυναίκες πήγαιναν, είτε ως παραδουλεύτρες, είτε ως εκδιδόμενες. Ο βουλευτής είχε δώσει διορία έως σήμερα στην τηλεκριτικό για να του ζητήσει συγγνώμη, καθώς, μεταξύ άλλων, τον αποκάλεσε «μ@λάκα του κερατά», «σίχαμα», «καθίκι» και «κατακάθι».

golema-facebook-kontra2.jpg

«Ομολογώ ότι με σόκαρε! Δεν μπορώ να πω ψέματα, γιατί η κα. Γκολεμά είναι δημόσιο πρόσωπο. Έχει γραφίδα στο χέρι της, μπορεί να γνωρίζει από τη δουλειά που κάνει τα όρια της κόσμιας κριτικής. Εγώ, γενικώς, δέχομαι πολλή κριτική, αλλά στα δικαστήρια δεν πολυπηγαίνω. Αν πήγαινα στα δικαστήρια για καθετί που λένε για μένα θα ήμουν όλη μέρα στην Ευελπίδων, όμως, στην προκειμένη περίπτωση, η χυδαιότης δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη», είπε, μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Μία», ο βουλευτής.

Ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Γεωργιάδη, Θάνος Πλεύρης, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση και, όπως είπε στην εκπομπή του Star, τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί και αγωγή για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που έγραψε η δημοσιογράφος, ενώ το ποσό θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Από την πλευρά της, η κα. Γκολεμά, η οποία δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο όταν επικοινώνησε μαζί της η εκπομπή «Μία», έγραψε νωρίτερα στο Facebook.

Κάνοντας γνωστό ότι θα καταθέσει και εκείνη μήνυση, αναφέρει, μεταξύ άλλων: «εγώ δεν έχω τίποτα να μου πάρει… ούτε σε οφσόρ, ούτε χρήματα σε κανένα λογα��ιασμό με κωδικό… ούτε κανένας συγγενής μου έχει τίποτα στην τράπεζα για λογαριασμό μου... Θεωρώ ότι, όχι μόνο με πρόσβαλε αποκαλώντας με πόρνη, αλλά πρόσβαλε και ολόκληρο τον ελληνικό λαό, άνδρες και γυναίκες! Μήνυση θα καταθέσω κι εγώ, αγωγή όχι, γιατί δεν θέλω να στερήσω απ’ τα παιδιά του. Υ.Γ: Αν κάποιος άλλος απ’ όσους άκουσαν τις δηλώσεις του έχει προσβληθεί ίδιος ή η οικογένειά του, επειδή φτάνουν οι εκβιασμοί και οι φοβέρες, καλοδεχούμενος».

γολεμα1.jpg

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις των κ.κ. Γεωργιάδη - Πλεύρη και το ιστορικό της αντιπαράθεσης με την κα. Γκολεμά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top