Η φάουλ δήλωση της Καινούργιου: «Συνεχίζω στο�� Alpha και του χρόνου. Εγώ ξέρω τι θα κάνω!»

Για την «τύχη» των συνεργατών της ούτε λόγος: «Με ενδιαφέρει να κάνουμε μια εκπομπή που θα πάει καλά!»

Η φάουλ δήλωση της Καινούργιου: «Συνεχίζω στον Alpha και του χρόνου. Εγώ ξέρω τι θα κάνω!»

​Το τηλεοπτικό της μέλλον αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, πως εκείνη ξέρει ότι θα είναι στον Alpha, καθώς και τι θα κάνει. Για τους συνεργάτες της όμως στο «Όλα Παίζουν»… ούτε λόγος!

«Συνεχίζω στον Alpha και του χρόνου. Εγώ γνωρίζω τι θα κάνω, αλλά δεν μπορώ να το ανακοινώσω στην παρούσα φάση» δήλωσε η Καινούργιου, και όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν τι θα απογίνουν οι υπόλοιποι, εκείνη απάντησε:

«Δεν μπορώ να πω τίποτα από όλα αυτά», τονίζοντας πως «με ενδιαφέρει να κάνουμε μια εκπομπή που θα πάει καλά και θα είμαστε μια ωραία ομάδα. Είτε είναι αυτή, είτε μια καινούργια».

Να σημειώσουμε, πως μέχρι στιγμής είναι άγνωστο τι θα κάνει η παρουσιάστρια από την νέα σεζόν, αφού όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, συζητιέται έντονα, Δημήτρης Παπανώτας και Ελένη Τσολάκη να μπουν στην ζώνη 16:00-18:00 ώστε να είναι «απέναντι» από την εκπομπή που (λέγεται ότι) θα κάνουν Δημήτρης Ουγγαρέζος-Μαίρη Συνατσάκη στον ΑΝΤ1, αν και η ώρα των «απέναντι» δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς παίζει να μπουν και νωρίτερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top