Αινιγματικές δηλώσεις Ρέμου για το επόμενο Voice: «Ίσως έφτασε η στιγμή να κλείσει ο κύκλος»

«Το απόλαυσα αλλά επειδή είμαι τεμπελάκος δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στο περιτύλιγμα

​«Στον αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Αντώνη Ρέμου για το επόμενο Voice.

Ο τραγουδιστής, μετά την νίκη του στο «Voice 2» με τον Κώστα Αγέρη, δεν έκρυψε πως σκέφτεται σοβαρά να κλείσει αυτόν τον κύκλο:

«Όλα τα πράγματα κάποια στιγμή κάνουν τον κύκλο τους και πρέπει να ανοίγουν νέοι κύκλοι στις ζωές και στις δουλειές μας. Ίσως να έφτασε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος. Ίσως… θα το συζητήσουμε και εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά (coaches) με το κανάλι και τον Γιάννη Λάτσιο».


Μάλιστα αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον… «χαλάει»:

«Το Voice το απόλαυσα παρά πολύ, αλλά επειδή είμαι και λίγο τεμπελάκος, όλο το υπόλοιπο περιτύλιγμα δεν θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Δεν μου είναι ο,τι πιο ευχάριστο να μου λένε κάνε φωτογράφιση, έλα εδώ, κάνε blue box, white box κτλ!»


Σε αυτό το σημείο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο του χρόνου να μην δούμε το «Voice» στις οθόνες μας:

«Συζητιέται του χρόνου να μην γίνει Voice και να γίνει του παραχρόνου!» ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να κάνουν εκπομπή μαζί από την νέα σεζόν:

«Μετά τα Χριστούγεννα πάμε με μεγάλη χαρά να το στήσουμε και να κάνουμε μια εκπομπή μαζί» (κατά πάσα πιθανότητα βραδινή).

Τέλος, ο Αντώνης Ρέμος «μαρτύρησε» και τον λόγο που έκανε… κ*λοδάχτυλο με το τρόπαιο του «Voice 2» στον Μιχάλη Κουινέλη:

«Τον Μιχάλη τον γλέντησα γιατί η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Πέρυσι με γλέντησε αυτός, και φέτος εγώ!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.