Aυτά είναι άγχη: φοβάται μη χάσει την… εκπομπή η Σπυροπούλου!

Τι λέει για το μέλλον του «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου»

Aυτά είναι άγχη: φοβάται μη χάσει την… εκπομπή η Σπυροπούλου!

​Είναι τα δέκα εκατομμύρια Έλληνες που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει, είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που δεν ξέρει αν θα συνεχιστεί το «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου», τη στιγμή που στήθηκε για πάρτη της δίπατο πλατό - υπερπαραγωγή και… μυστηριωδώς έφυγαν από την εκπομπή περίπου δέκα συνεργάτες, ο ένας μετά τον άλλον!

«Βέβαια και φοβήθηκα κάποια στιγμή ότι θα κοπεί η εκπομπή. Και πάντα το έχω στο πίσω μέρος με του μυαλού μου πως πρέπει να είμαι πολύ εργατική, να προσπαθώ πολύ… Φυσικά και έχει περάσει από το μυαλό μου αυτό το “κι αν κάτι πάει στραβά; Θα μείνουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκτός; Και τι θα κάνω μετά;” Όμως, θέλω να σκέφτομαι θετικά. Η οικονομικοπολιτική κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, δεν είναι μόνο η εκπομπή, είναι όλο το πλαίσιο. Από την άλλη, είμαι ευγνώμων. Κάνω κάτι που αγαπώ πολύ και πληρώνομαι κάθε 30 του μήνα», αναφέρει, στο περιοδικό «People» η ξανθιά παρουσιάστρια.

Από πού πηγάζει ο φόβος δεν ξέρουμε, εκτός κι αν η Κωνσταντίνα ξέχασε ότι από μοντέλο στη Μενεγάκη, βρέθηκε συμπαρουσιάστρια της Γερμανού και από εκεί με δική της εκπομπή, από την οποία πολλοί έφυγαν, εκείνη, όμως, όχι…

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά η εκπομπή είναι σαν μαγαζί που το ανοίγεις και ξέρεις ότι μάλλον δεν θα σου κάνει απόσβεση από την πρώτη χρονιά. Εμάς βέβαια μας δικαιώνει αυτή η χρονιά και με τα νούμερα, γιατί υπάρχουν καλά δείγματα, υπάρχει άνοδος», λέει η ξανθιά παρουσιάστρια, όταν τη ρωτούν αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Σε ποια νούμερα υπάρχουν καλά δείγματα και άνοδος, δεν ξέρουμε, εκτός κι αν η Κωνσταντίνα εννοεί εκείνα των Καραβάτου - Κατσούλη ή της προσφάτως εισελθούσας στη ζώνη Μαρίας Μπεκατώρου…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top